Konečne majú dobrý tím, hráči si veria, takže Leo to má ľahšie. Nemusí toho robiť toľko sám.
A čo ma inak prekvapilo, je jeho kondička, takto behať som ho dlho nevidel.
Hej, z toho je vidno, že bol u nás dosť dlho demotivovaný. Čo síce všetci vieme, ale bolo to zjavne oveľa vážnejšie.
Pripisovali sme to jeho správanie jeho tichej povahe, ale to bola zjavne nie úplne správne vysvetlenie.
Škoda, že podtatranské konzílium na sympóziu v Zamutove rozhodlo, že Messi sa už do Barcelony vrátiť nemôže. Lebo je 1, už starý a 2, zas by všetko išlo cez neho a mladí by sa nemohli rozvíjať a 3, musel by sa meniť štýl hry, ktorý sme naštartovali po Messim.
V temnej dobe Zamutova som pôsobil ešte ako prvý asistent podpredsedu sekcie Západ, takže potvrdzujem že to vtedy tak bolo. Po tomto fiasku ma podpredseda preradil na funkciu 2. asistenta a odvtedy nemám prístup k dôveryhodným infoškám. Vtedy lietali stoličky a zuby, dnes sa to rieši zrejme platobnými prostriedkami všetkých druhov.
Ja som sa párkrát ta túto tému vyjadril, no v žiadnom prípade som neuberal Messimu nič z jeho schopností, len som poukazoval na to, že raz sa Barcelona musela naučiť hrať aj bez neho. Síce tento moment prišiel pomerne nečakane, ale prišiel, preto si nemyslím, že po čase bez neho, keď to proste prišlo, je úplne vhodné ho znova zakomponovať na cca 2-3 sezóny, a následne sa znova učiť hrať bez neho. Messi je stále rozdielový hráč, ale Barcelona momentálne nie je na tom tak, že jej chýba LEN rozdielový hráč k tomu, aby vyhrala Ligu Majstrov a pod. Osobne si myslím, že realistická niekoľkosezónna obnova dá z dlhšieho hľadiska Barcelone oveľa viac, ako jedna, dve, poprípade tri sezóny s Messim. Toľko MÔJ NÁZOR ?
Prečo by niekto chcel premárniť Messiho posledné roky kariéry v klube ako je teraz Barca?
To ho musíte dosť neznášať, keď mu nedoprajete, aby hral v špičkovom klube.
⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️
A čo ma inak prekvapilo, je jeho kondička, takto behať som ho dlho nevidel.
Po fiasku s Bayernom neposkytol rozhovor 7-8 mes....
Pripisovali sme to jeho správanie jeho tichej povahe, ale to bola zjavne nie úplne správne vysvetlenie.
To ho musíte dosť neznášať, keď mu nedoprajete, aby hral v špičkovom klube.