Ja by som ho bral všetkými desiatimi. Keď tu bol pred rokom, vniesol do hry Barce efektivitu a v útoku kreativitu. Myslím si že by bol veľkým prínosom, oveľa väčším ako sú Fati a Torres!!!
Auba nemal nikdy odyst hral skvelé a mal rýchlosť a dobrú strelu a platilo to na veľa mužstiev Barcelona si mala dupnúť a zbaviť sa depaya miesto neho teraz sa Barcelona musí pokúsiť predať fatiho a ferrana torresa a ak sa im to podarí auba by mal prísť vie hrať hrot aj krídlo čo je veľmi uzitocne
Chlapi,suhlasim s vami,ale opat nechavate pracovat viac emocie,ako rozum. Lewa v lete 35rokov. Auba v lete 34 rokov. Nebolo by lepsie,dat sancu nejakemu maldemu hrotakovi,ktory by dostal skolu od Lewu a nasiakol nasou DNA?
presne tak kupme Haalanda za 250mega. TEraz do reality. Ake su nase moznosti na hrot? A hlavne tak, aby sme sa konecne dostali dalej v LM? Zial musime to dat na Lewu a Aubu.
vy o com tocite? Aubovi musime dat plat, a su viaceri hraci, ktorych chceme na volny prestup, bohvie ako to bude s financiami
a prestup Roqueho je v stadiu uvah a spekulacii. nic ani vzdialene pripominajuce oficialne vyhlasenie o konkretnom kroku barcelony som nevidel.
Tak Roque jak som čítal chlapec ku nám chce ísť ale rieši sa jediný spôsob a to hosťovanie s povinnou opciou 35mega na ďalší rok inak si ho dovoliť nemôžme a či to nebude prekážať jeho klubu lebo vieme že žiadny klub nemá takéto problémy a kľudne položia 50mega na stôl otázne je jak moc chce u nás hrať takže auba by bol určite dobrý ako náhradník nemôžme sa zaujímať o jedného hráča čo si teoreticky nemôžme ani dovoliť
U nás novo príchodzím hráčom vydrží forma najviac pol roka, takže takéto striedavé príchody a odchody by sme mohli praktikovať aj viac.
Teraz treba predať aj Lewu a priviesť ho o pol roka späť.
a prestup Roqueho je v stadiu uvah a spekulacii. nic ani vzdialene pripominajuce oficialne vyhlasenie o konkretnom kroku barcelony som nevidel.
Teraz treba predať aj Lewu a priviesť ho o pol roka späť.