Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-06-08 12:39:22
Radsej budeme pozerat na Fatiho a Ferrana este 10 rokov.
2023-06-08 12:41:00
PODPISUJEM VŠETKÝMI DESIATIMI !

Ja som tento názor tu písal, už dva mesiace a veľakrát som sa nestretol s pochopením a bol som na posmech. A nakoniec Messi povedal prakticky to isté.
Nostalgia je krásna, ale treba zhodiť ružové okuliare a pozrieť sa dopredu.
2023-06-08 12:47:56
Suhlas, pochopitelna avsak zarazajuca je jeho ochota odist do dochodku na vrchole. Kedze takto uvazoval tak nebola cesta s5
2023-06-08 12:50:02
Také jsem trošku rád,že nepřijde ,jednak kvuli budovaní mužstva ,posunutí se dál a pak take po fantastickém výkonu na MS jsem viděl hodně zápasů Messiho v PSG ,bylo na něm vidět ,že už se nemůže prosadit,jako dříve ,ztrácel míče driblinkem ,nestihal ,zahazoval šance .Občas dal genialní nahrávku ,ale hodně kazil .Je soudný a to se mi na něm líbí a odcházi do lehčí soutěže
2023-06-08 12:51:25
Poplakal som si včera to je fakt. Na druhej strane on už nemusí nikomu nič dokazovať a môže si užívať zaslúžené ovocie. Vo futbale dokázal všetko a Messi je futbal. Budem ho sledovať v Miami a vždy mu budem fandiť ! Visca !
2023-06-08 12:57:25
Ja to beriem a akceptujem tento článok...ale má druhej strane ak by museli odísť hráči ako lenglet, umtiti, ferran, sergi, Garcia a namiesto nich Messi, tak beriem Messiho 😉 ...je to ako je, Messi je a bol najväčší Barcelončan a každá éra musí skončiť, ja iba ďakujem že fandím tomuto klubu a zažil som jeho éru v Barcelone - a stále ho budem sledovať pretože je to najväčšia legenda futbalu 😎
2023-06-08 13:04:30
Messi má samozrejme stále športové kvality, avšak viac ma mrzí to, že nebude mať rozlúčku akú si zaslúži. Čo už, aj takýto je život, musíme sa pozerať dopredu, začína sa nová éra Barcelony, nie je už čas na reči typu "mohlo to byť takto a takto keby toto a hento". Už sa treba zamerať na budúcnosť, je tu generácia mladých perspektívnych hráčov, s ktorými treba poctivo pracovať. Nesmie sa už dopustiť, aby sa klub nehorázne zadlžoval a nemohol tak plne pôsobiť na trhu. Ďakujeme Leo za tie roky. Som vďačný, že som mohol vidieť hrať jedného z najlepších hráčov histórie.
2023-06-08 13:20:21
2023-06-08 13:20:33
Hlavně díky tomuhle hráči jsem začal fandit Barce a mrzí mě že neměl velkolepou rozlučku přímo na Camp Nou, ale jak už tu bylo psáno je potřeba hledět na budoucnost a ne na minulost s Messim. Můžeme být hrdí že právě u nás strávil nejlepší hráč historie skoro celou svou kariéru a věřím že naše cesty se opět sejdou ať už to bude na jakékoli pozici. Kdyby přišel měl bych obrovskou radost hlavně po emoční stránce. Takto máme dveře otevřené právě do budoucna a věřím že se ubíráme správným směrem což nám ukázala i tato sezona.
2023-06-08 13:32:26
A co ze ma za chvilu 36 rokov? Potrebovali sme kreativitu do stredu pola a Messi by to vyriesil. Golov a asistencii by mal viac ako ferran, fati a raphinha dokopy. Hral by tu aj tak iba jeden rok, takze by sme sa zmluvne na dlhu dobu nezaviazali. Kecy ze by sa vsetko hralo na Messiho neberiem. Na MS hrala argentina pekny timovy futbal a nie ,,vsetko cez Messiho,,. Xavi mal urcite predstavu ako ho do systemu zapasovat.
2023-06-08 13:32:35
povedal by som, ze kopec hracov by bolo za a aj by si znizili trocha plat na jednu sezonu len aby raz mohli povedat hral som s Leom. Ale to je len moj nazor. Povedat raz detom/vnucatam bol som v teame s Leom ma urcite vacsiu cenu ako vypadol som v EL lige a hral som Ferranom (nic v zlom)
buggo7 Premium
2023-06-08 13:38:06
Třeba příjde v lednu na hostování a pak bude mít tu rozlučku, jakou měl mít. Asi ale spíš sním, že bych si to tak přál
2023-06-08 13:49:36
No jo chvala bohu ze neprisiel ved my mame take kalibre ako ferran, fati a nezabudat na univerzala robertaka to su ine strely naco nam je leo. Ovela radsej by som bol keby kludne trojicu garcia feran roberto vymenil jeden leo ale tak by sme prisli o neuveritelne kvalitnu sirku kadru ibazeby nie 💁
2023-06-08 14:08:08
Komentář - nesouhlasím s komentářem. Místo Messiho máme Torrese, přestavba může začít. A je absolutní hanba způsob, jakým dlouhodobě Laporta prezentuje rozhodování o Messim, až bude Laporta pryč, bude mít podobnou pověst jako Bart.
2023-06-08 15:03:37
Akože vážne sú fanúšikovia Barcelony, ktorí sú radi, že Messi nepríde??..veď hra Barcelony je nudná, defenzívna..jediný tvorivý element je Pedri..a keď nehral, tak sa na to nedalo pozerať..a to nevravím, koľko zápasov človek trpel do poslednej minúty, či budú tri body (ten nespočet obrovských šancí, ktore súper zahodil, alebo Ter Stegen neskutočne chytil)..za celú sezónu ma zaujal jeden jediný zapas, kedy som si na hre pochutil a to bolo proti Realu..a nazad k Messimu, ak by prišiel na rok, Barcelona by iba získala, či už peniaze od sponzorov, predaj dresov, prilákal by ešte viac fanúšikov, zbavili by sme sa hráčov ako Torres, Garcia, Kessie, ktorí nemajú ani z daleka kvalitu na Barcelonu a užili si Messiho a Pedriho genialitu spoločne.
a čo sa týka PSG, nemôžeš podávať kvalitné výkony, keď sa tam necítiš dobre, ako sám povedal..a s tými hračmi okolo seba (Vitinha, Soler, Sanchez, Eketike, Ruiz, Danilo) moc nezmohol..jedine s Neymarom a Mbappem..
2023-06-08 15:24:46
Ja som rad, že nepríde. Barcelona musí fungovat ako klub a ist dalej a nie stale v nostalgií žiť. Len aby sme videli Messiho zase v drese Barcelony, tak obetujeme dalsie roky? A nie... Herne by nam nepomohol. Prave naopak by sa mozno zase vsetko jemu prisposobilo a ostatni hraci by trpeli, alebo neprisposobilo a trpel by on. Ma uz svoj vek a riesit, ze obcas da daku genialu prihravku....
2023-06-08 16:04:13
Messiho fans sa budú rozčuľovať, ale jeho príchod by nič neriešil. Oni vidia, že príde Messi, ale nezaujíma ich kde by hral, ako by sa hralo, čo by sa muselo zmeniť v hre, aby vykryli veci, čo Messi nerobí. A po 1 sezóne by sa bolo tam, kde pred 2 sezónami.
2023-06-08 16:05:49
Akože stále tu nechápem z vás niektorých fanúšikov..,,som rád, že nepríde, musíme budovať mužstvo do budúcna''..NAOZAJ???..Barcelona ako klub bude existovať ďalších 1000 rokov, Messi končí karieru a taký hráč už nikdy nebude..a kto príde do Barcelony, aká posila, keď je zla finančná situácia??
Jestper9, prosím Ťa na akých práškoch fičís????..Messi by nám herne nepomohol???..ostatní hráči by trpeli??..jedine, čo by Messi možno nepomohol, by bolo do defenzívy..ale vytvoril by dva krát viac šancí, ako si vytvorila Barcelona v zápasoch túto sezónu..
2023-06-08 16:27:16
Nerozumiem, kde tu vsetci zobrali, ze by tu bol iba 1 rok a kde ste zobrali, ze by dostaval 25M, ked ziadna oficialna ponuka nebola dana?

Sentiment je jedna vec, zasluzil by si rozlucku, ale tu mohol mat, keby pred 2 rokmi nebola prisla situacia taka, aka prisla.

Zial, vzhladom na to ake platy dostavali nase legendy ako Alba, Busquets ci Pique... co by v inych top timoch stacilo na zaplatenie 1/2 zostavy a to, ze si tu Messi bral za sezonu 100-120M+, to nas dostalo do situacie v akej sa nachadzame. To nas dostalo na pokraj bankrotu, co potvrdil aj Reverter a museli sme pristupit k raznym skrtom, nutenym odchodom a kedze nikto poslednych 5-6 rokov nemyslel na buducnost, tak v takejto situacii musime este aj obmienat kader a robit prestavbu.

A co by riesil na 2 sezony Messi, okrem toho, ze by dostal aj keby len tych 25M+ (ktovie ake bonusy k tomu), ano, dal by goly aj asistencie, no rozpadol by sa system, kedze by musel za neho dozadu hrat iny hrac. Namiesto toho tu mame zdvojene pozicie, ano, nie je to idealne, chyba nam poriadne LW a Fati je suci na hostovacku/predaj. Namiesto takeho platu pre 1 hraca mozeme mat 2-3 lacnejsich, ktori nam pomozu prkelenut situaciu a ano, treba mysliet 3-4 roky dopredu a nie sa zo sentimentu ohliadat stale spat a pozerat si max na spicku nosa (chap 1 rok dopredu).

Odbavujete sa tu na Ferranovi, ale od svojho prichodu v minulej sezone bol nas najlepsi hrac, ktory keby nepalil tolko sanci, tak ma za polroka 40 golov. Hra s Aubameyangom mu naramne sedela, dostaval sa do pozicii a menili si vyborne pozicie. Zial, tato sezona bola naburana MS a zraneniami klucovych hracov ako Pedri. Zaciatok sezony, ked sme hrali v top sile, tak nam zdaleka nechybal ani servis pre Lewandovskeho a fungoval vyborne cely system od obrany po utok, vratane pressingu. A v plnej sile sme hrali jeden z najlepsich futbalov v Europe.

Mes Que Un Club. Ako institucia (klub) tu budeme aj za 50 rokov, sponzori od Messiho odchodu prakticky neodisli ziadni (cize nerozumiem tomu ohananiu sa, ze Messi by doniesol 200 novych sponzorov a penazi), dokonca sme podpisali deal so Spotify a na stavbu stadiona. Ziadny hrac nebol a nikdy nebude vacsi ako klub. Teraz, ani nikdy. Ano, je to legenda, vsetka cest za vsetko, co tu dokazal... ano, mal sa tu rozlucit (nebyt situacie aka je) a mal teraz v takmer 36 odtialto ist prec, do USA... zial, veci sa vyvinuli inak, no aj vdaka tym "palkam", ktore pre neho tatko vyrokoval (120M+ za sezonu) sme sa ocitli tu, kde sme sa ocitli. Vsetka cest jeho genialite, Barca ako klub mu fakt nedlzi nic, kedze za svoje sluzby dostal nadpriemerne (vysoko nadpriemerne) zaplatene.
2023-06-08 16:40:13
Tu naozaj vela ludí nechape kolko messi generuje pre klub peňazí? Ten plat je ubohe percento toho...
2023-06-08 17:07:12
Janko a čo teba tak trápi Barcelona, keď si fanúšikom Realu. Stále ma to trápi, keď vidím tvoje komentáre.
2023-06-08 17:21:28
Escuchame napíš mi prosím ťa koľko, že to tých líg majstrov sme ako mega giga klub vyhrali za prvých 100 rokov existencie, už, keď sme boli taký top world class klub. A, keď píšeš o tých preplácaniach hráčov čo boli v ich zlatej ére /zlatej ére celej Barcelony/ naozaj najlepší na svojich pozíciach a chceli ich kúpiť všetky veľkokluby sveta. Ako by si ich prinútil ty, aby ostali a hrali na takej úrovni ako hrali bez toho, aby si im zdvíhal plat.
Ešte jedno prekvapenie, pred zlatou érou našich chlapcov k nám nikto z top hráčov tej doby prísť nechcel len aby si vedel. Práveže naši naj. hráči odchádzali do iných top klubov. Napíš prečo odišiel taký Luis Nazário ako naj. útočník sveta alebo Figo ako naj. hráč sveta. Keď si to uvedomíš tak prídeš na to prečo sa v Barcelone rozhodli naj hráčov preplácať.
2023-06-08 17:47:45
Ale kkt, on sa vráti borci a ešte niečo zahrá... najvačšia škoda že neprišiel.. ale néé radšej nech hrá Tores a Fati...