Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-08-16 13:03:31
Tak Felix už nezapadá do kolónky hviezdnych útočníkov, ktorý by nejako priťahovali ľudí na štadión. Čo som si pozeral nejaké Felixové vlogy na yt, tak povahovo sa mi nepozdáva ešte viac než Neymar. Felix sa to pokúša zakrývať, ale ten jeho falošný úsmev je vidno.
2023-08-16 13:03:44
jako by nestacilo hvezdne trio Greizmann Dembele Cocotinho.....
leonidas129 Premium
2023-08-16 13:08:19
Mohli sme mat Messiho. Hraca, ktory priviedol svoj tim ako najlepsi hrac turnaja k titulu majstra sveta, marketingovo jedneho z najcennejsich ak nie najcennejsieho. S nim sme 0:0 hrali velmi zriedkavo a bez neho sme nedali dva sezony gol z priameho.
Felix ani herne ani marketingovo nemoze siahat Leovi po clenky a pochybujem, ze by bol lacnejsi ako Messi.
2023-08-16 13:11:13
Felixa by som nebral, lebo by mohlo byť potom celkom ťažké sa ho zbaviť. Atleticos ho kupovali ako superhviezdu, ale keby bol tou superhviezdou, tak by sa ho nechceli len tak ľahko zbaviť. To na futbalovom trhu nie je nikto lepší?
kluc Premium
2023-08-16 13:15:50
Neviem na co chce ďalšieho zaloznika, tých mame akurát...v útoku by sne mali pretlak a to ešte ss chystá príchod Roqueho...s marketingom stavili na Lewandovskeho, iný hráč okrem vyššie spomínaných Messiho, Neymara je už len Mbappe útočník najvyssieho marketingoveho kalibru...
2023-08-16 13:39:02
No ja sa do toho veľmi nerozumiem, každopádne personálne zmeny hráčskeho kádra by som rozhodne nechal na trénera. Čo je to za blbosť aby mu nejaký kádrovčík nadelil hráča do zostavy - a tréner ho so škrípajúcimi zubami potom musel nejako dobastliť do svojho herného konceptu, kde mu vôbec tento hráč nepasuje.
Kebyže mal klub na takéto pokusy peniaze a priestor - tak povedzme OK. Mohli by sme to skúsiť. Ale nie teraz keď sa snažíme ušetriť každý cent, nemáme zaregistrovaných komplet hráčov, ktorí sú v klube a určite si ich chceme nechať, no nie?
Také divné mi to príde, nech sa na mňa nikto nehnevá.
2023-08-16 14:17:28
Asi to bude tým, že pri týchto prestupoch nie je športové hľadisko prvoradé.
Biznisové pozadie týchto prestupov by nás možno nemilo prekvapilo.
2023-08-16 16:26:14
Nejsem proti, ale až po koupení těch dvou hráčů co chce Xavi a bez toho, aby odešel Fati nebo Ferran
2023-08-16 19:05:24
Joao Félix je legendarny prestup?😂😂😂to co je, ak ho chceli tak prosim zato musis aj zaplatit a tu mali neymara to sa ale xavimu nepáčilo takze ak chce este nieco ako hviezdny prestup tak uz len julian alvarez a mbappe