Tak Felix už nezapadá do kolónky hviezdnych útočníkov, ktorý by nejako priťahovali ľudí na štadión. Čo som si pozeral nejaké Felixové vlogy na yt, tak povahovo sa mi nepozdáva ešte viac než Neymar. Felix sa to pokúša zakrývať, ale ten jeho falošný úsmev je vidno.
Nejako mu ani neverím, že je fanúšik Barci ako tvrdil. Minimálne v minulosti v zápase Barci-Atletiko cez zápas do tváre Messiho provokačne hovoril, že Ronaldo je od neho lepší. Felix je falošný!
Súhlasím. Félixa nám netreba. Treba sa sústrediť v prvom rade na pravého obrancu. Keby bol Félix špičkový hráč zaujímali by sa o neho aj iné veľkokluby. Myslím si, že aj to jeho vyjadrenie o túžbe hrať za Barcu je len hra jeho a jeho agenta, keďže si už pohneval každého v Atléticu a Chelsea ho kúpiť nechcela. Laporta je asi jediný kto má o neho seriózny záujem. Každopádne dúfam, že k nám nepríde.
Súhlasím, Felixa v kádri absolútne nepotrebujeme. Takého falošného hráča naozaj nepotrebujeme. Keby aspoň z hľadiska koncepcie bol prínosom alebo aspoň prísľubom, ale podľa mňa by bol viac príťažou rovnako ako Griezmann!!!
Cocotinho mi príde trochu prestrelené, vzhľadom na to, že keď prišiel do Barcelony tak nehral zle. Potom niekomu napadlo ho presunúť na ľavé krídlo, avšak to vôbec nebola jeho primárna pozícia, čo sa prejavilo aj do jeho mentálnej pohody, zranení atď. A potom sa to už nieslo. Ale ten hráč miloval a podľa mňa aj stále miluje Barcelonu, takže trochu rešpektu by tu nezaškodilo.
respekt mam k tem co si to necim zaslouzi(kazdy pro to mame jina kriteria) i k tem co se na ne nadavalo jako Rakitic Keita i Roberto atd.... pro me osobne jeden z nejmin sympatickych hracu a nepochopitelny prestup Greizmannovi to tu nesedlo ale snazil se Dembele mel limity ve zdravi a hlave ale tenhle borec byl k nicemu - ve triclenne zaloze s jednim DM musis aspon "predstirat" ze branis a hybes se a o kridle se nemusime bavit dalsi vec jeho hlava kdyz se mi nedari tak se na to vyseru a treba priste o bude lepsi coz nejak lemuje jeho karieru(precti si nekdy stary hodnoceni fanousku Liverpoolu coz je asi jeho nejlepsi angazma - bud skvely zapas nebo katastrofa)
Mohli sme mat Messiho. Hraca, ktory priviedol svoj tim ako najlepsi hrac turnaja k titulu majstra sveta, marketingovo jedneho z najcennejsich ak nie najcennejsieho. S nim sme 0:0 hrali velmi zriedkavo a bez neho sme nedali dva sezony gol z priameho.
Felix ani herne ani marketingovo nemoze siahat Leovi po clenky a pochybujem, ze by bol lacnejsi ako Messi.
snapshot. to hovoris ty. Messi hovoril inak. nakoniec dobre pre neho ze tu neprisiel. moze si uzivat futbal namiesto toho aby bol neustale v strese a pod tlakom v klube kde sa vedenie stara o svoje zaujmy a podrazaju si navzajom nohy ako niekde v slovenskej politike. vid. odstavenie Alemanyho
Felixa by som nebral, lebo by mohlo byť potom celkom ťažké sa ho zbaviť. Atleticos ho kupovali ako superhviezdu, ale keby bol tou superhviezdou, tak by sa ho nechceli len tak ľahko zbaviť. To na futbalovom trhu nie je nikto lepší?
Neviem na co chce ďalšieho zaloznika, tých mame akurát...v útoku by sne mali pretlak a to ešte ss chystá príchod Roqueho...s marketingom stavili na Lewandovskeho, iný hráč okrem vyššie spomínaných Messiho, Neymara je už len Mbappe útočník najvyssieho marketingoveho kalibru...
No ja sa do toho veľmi nerozumiem, každopádne personálne zmeny hráčskeho kádra by som rozhodne nechal na trénera. Čo je to za blbosť aby mu nejaký kádrovčík nadelil hráča do zostavy - a tréner ho so škrípajúcimi zubami potom musel nejako dobastliť do svojho herného konceptu, kde mu vôbec tento hráč nepasuje.
Kebyže mal klub na takéto pokusy peniaze a priestor - tak povedzme OK. Mohli by sme to skúsiť. Ale nie teraz keď sa snažíme ušetriť každý cent, nemáme zaregistrovaných komplet hráčov, ktorí sú v klube a určite si ich chceme nechať, no nie?
Také divné mi to príde, nech sa na mňa nikto nehnevá.
Joao Félix je legendarny prestup?😂😂😂to co je, ak ho chceli tak prosim zato musis aj zaplatit a tu mali neymara to sa ale xavimu nepáčilo takze ak chce este nieco ako hviezdny prestup tak uz len julian alvarez a mbappe
mali Neymara? Arabi za neho zaplatili 100 mega, a Neymar tam zaraba 100 mega na sezonu. aj keby sa Ney uspokojil s desatkrat mensim platom, tak tu prestupovu sumu nemame. tak mi napis AKO MALI NEYMARA? o Mbappem motes takisto akurat tak snivat. a Felixom suhlasim. nezaziaril nejak svetoborne u atletov, v chelsea nepresvedcil. tak neviem preco o nom v barcelone vobec rozmyslame. este by ani nebol lacny
Felix ani herne ani marketingovo nemoze siahat Leovi po clenky a pochybujem, ze by bol lacnejsi ako Messi.
Kebyže mal klub na takéto pokusy peniaze a priestor - tak povedzme OK. Mohli by sme to skúsiť. Ale nie teraz keď sa snažíme ušetriť každý cent, nemáme zaregistrovaných komplet hráčov, ktorí sú v klube a určite si ich chceme nechať, no nie?
Také divné mi to príde, nech sa na mňa nikto nehnevá.
Biznisové pozadie týchto prestupov by nás možno nemilo prekvapilo.