Ludia pisu ze Lewa nedostava Dobre lopty. Nepovedal by som ze je to tak. Skor Lewa uz nedokaze z hovna upleat bic ako volakedy. Teraz potrebuje XY dobrych prilezitosti aby mu tam nieco padlo.
Proste netaha Barcelonu vpred.
Keby mal Messi k dispozicii tuto obranu a zalohu, tak vyhraju LM. To co mal Messi posledne 2-3 roky hlavne v obrane stalo za uplne hovno v porovnanie s tym co tam je dnes.
Zbytocne vyhodenych 50 milionov za neho,tvrdil som to od začiatku, lewandovski je hrac do protiutokov nie do prehustenej obranya hlavne v dôležitych zapasoch je nanič celu kariéru,co sa aj v barce potvrdilo,neprekrocil svoj tieň okrem platu
aj mne pripadal ten prestup zvlastny. ja si nemyslim, ze je nanic, roky to bol skvely utocnik ale roky utekaju, a my sme kupili 34 rocneho hraca. ak by mu neklesla vykonnost, tak by to bola vyhra v loterii, ale nestalo sa a my mame trapiaceho sa utocnika. tie hlavicky nosom, alebo ramenom v cistych sanciach, ktore by pred 5 rokmi premenil na slepo su volanie o pomoc
Proste netaha Barcelonu vpred.
Keby mal Messi k dispozicii tuto obranu a zalohu, tak vyhraju LM. To co mal Messi posledne 2-3 roky hlavne v obrane stalo za uplne hovno v porovnanie s tym co tam je dnes.