Poliak max 3 aj to len preto, ze sa potkol a dal gol do prazdnej. Inac nikto ani nevedel, ze hra. Dalsia strasidelny vykon. A to ma zmluvu este na 2 roky... to je hrozostrasna predstava!
Ono to tak byva, ze ked je niekto druhy najlepsie plateny hrac, tak su nanho uplne ine naroky. Ten chlap berie cez 20 mega za sezonu. A rozhodne si tie prachy nezasluzi.
zasa raz čomusi nerozumiem, lewa dal gól, lebo z nahrávky, ktorú dostal, by dal gól aj dávno mŕtvy kráľ nabuchodonozor, navyše sa, šikovník, pri strele potkol o loptu, kabaret -- cancela mám rád, dopredu bol chvíľami skvelý, ale gól ide na jeho triko, aj zopár ďalších neapolských šancí -- nebráni dobre, pravák na ľavej strane, vždy si loptu musí prehadzovať, čím stráca čas, ale to nie je jeho chyba
Xavi ma 2 možnosti na LB,pravého obrancu Cancela,alebo pravého obrancu Forta.....rozhodol sa pre túto zostavu,lebo chcel postúpiť !!! Raphninha dtto....
Buďme radi,že zahrali tak perfekne ako zahrali.
Nevidím dôvod Lewu stále hejtovať. Stále si nájdete niekoho koho môžeťe hejtovať. Lewa mal prsty pri dvoch góloch. Nie je to Lewa ako v Bayerne, ale nevidím dôvod, aby bol každý zápas označovaný za najhoršieho hráča zápasu. Spravil veľmi veľa roboty, ktorú, ale väčšina nevidí. Áno, vyschol mu strelecký prach, ale verím, že sa ešte rozbehne a ukáže každému, že on tu patrí.
Veril som, že v druhom polčase dostane príležitosť aj Vitor, ale bohužiaľ toho sme sa nedočkali.
Oriol.... môj názor, že v strede poľa určite nezabezpečil plynulosť. Nehovoriac v 85 minúte pred našou 16tkou prihrávka rovno na nohu protihráča.... toto si nedovolia už ani v prípravke...
Lopty sa od neho odrážajú, nepressuje, zle prihrava a 1:1 je nulový. Nedáva góly, napriek tomu hra a xavi sa ho boji posadiť. Zaslúži si hejt a lavičku.
on nim casto je. poslednu dobu ako sa zlepsila forma barcelony tka sa zlepsila aj jeho forma. nie je to ten hrac z bayernu, v tejto sezone hral casto fakt slabo, palil sance, ale proti neapolu bol jednym z klucovych hracov, takze hejt na neho po takom zapase je velmi hlupy
Nie je to hrac z Bayernu, lebo nedostava lpty ako v Bayerne. Keby sa mi chcelo hladat, tak najdem ten clanok, co tu bol, ze mu nechodia lopty od zalohy.
Ako moze dat gol ked loptu sme posuvali cez Koundeho na Arauja, Christensena na CDM, na Cubarsiho(Iniga) a na Cancela?
jeho goly proste chybaju, dal ich malo. caka sa od neho daleko viac. ja sa nehnevam, len konstatujem fakt. s neapolom predviedol svoj priemerny standart. to ze pustil loptu ferminovi mam brat ako super vec? ta situacia si to jasne pytala, ziadna genialita v tom nebola. pokial sme hrali skvelych 20minut, tak ho nebolo vidiet. v utoku slapal yamal a rafinha. mame hrot, ktory sedi na lavicke a myslim si, ze by bol platnejsi. snapshot - neporovnavajme lewu z bayernu a lewu, co predvadza tuto sezonu. uplne ini hraci.
rominho ano v Bayerne mal viac ako bod na zapas. Tu ho nema. Ale Bayern bol vtedy masina. U nas nema ten komfort Messiho prihravok ako mal Suarez napriklad
mne staci, ked bude na urovni jeho prvej sezony u nas. ten prepad oproti prvej sezony je obrovsky. a nieje to len o ponuke (asistencie), ktoru dostava. to musi byt kazdemu jasne.
Sa rozhodnite, či to budete písať Raphinha alebo Rafinha. Už druhý článok, v ktorom sa vyskytuje jedno ak druhé meno. Píše sa to Raphinha, nie je to očividné?
Buďme radi,že zahrali tak perfekne ako zahrali.
Veril som, že v druhom polčase dostane príležitosť aj Vitor, ale bohužiaľ toho sme sa nedočkali.
Oriol.... môj názor, že v strede poľa určite nezabezpečil plynulosť. Nehovoriac v 85 minúte pred našou 16tkou prihrávka rovno na nohu protihráča.... toto si nedovolia už ani v prípravke...
Ako moze dat gol ked loptu sme posuvali cez Koundeho na Arauja, Christensena na CDM, na Cubarsiho(Iniga) a na Cancela?