Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-03-13 12:09:28
Fermin 7.8 je trocha nadhodnotene. Zahodil sancu co mal dat a cely druhy polcas stracal lopty a nas stred mal nulovu kontrolu nad zapasom
2024-03-13 12:24:15
Poliak max 3 aj to len preto, ze sa potkol a dal gol do prazdnej. Inac nikto ani nevedel, ze hra. Dalsia strasidelny vykon. A to ma zmluvu este na 2 roky... to je hrozostrasna predstava!
2024-03-13 12:24:20
oriol zabezpecil plynuost v strede pola ? ale, ktoreho ? si rano pasol kravy so Setienom niekde, lebo vecer to bol flop jak svina
2024-03-13 12:38:47
zasa raz čomusi nerozumiem, lewa dal gól, lebo z nahrávky, ktorú dostal, by dal gól aj dávno mŕtvy kráľ nabuchodonozor, navyše sa, šikovník, pri strele potkol o loptu, kabaret -- cancela mám rád, dopredu bol chvíľami skvelý, ale gól ide na jeho triko, aj zopár ďalších neapolských šancí -- nebráni dobre, pravák na ľavej strane, vždy si loptu musí prehadzovať, čím stráca čas, ale to nie je jeho chyba
2024-03-13 13:10:14
Nevidím dôvod Lewu stále hejtovať. Stále si nájdete niekoho koho môžeťe hejtovať. Lewa mal prsty pri dvoch góloch. Nie je to Lewa ako v Bayerne, ale nevidím dôvod, aby bol každý zápas označovaný za najhoršieho hráča zápasu. Spravil veľmi veľa roboty, ktorú, ale väčšina nevidí. Áno, vyschol mu strelecký prach, ale verím, že sa ešte rozbehne a ukáže každému, že on tu patrí.
Veril som, že v druhom polčase dostane príležitosť aj Vitor, ale bohužiaľ toho sme sa nedočkali.
Oriol.... môj názor, že v strede poľa určite nezabezpečil plynulosť. Nehovoriac v 85 minúte pred našou 16tkou prihrávka rovno na nohu protihráča.... toto si nedovolia už ani v prípravke...
2024-03-13 13:57:43
Sa rozhodnite, či to budete písať Raphinha alebo Rafinha. Už druhý článok, v ktorom sa vyskytuje jedno ak druhé meno. Píše sa to Raphinha, nie je to očividné?