Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-04-17 07:55:29
Dufam ze si Araujo uvedomuje co spravil to bol ten bod zlomu ,inac by postupili ,takto doj***at zapas !!!
2024-04-17 08:01:56
To je fotbal, od Barcelony nikdo nic necekal a presto, kam se kluci dostali. Respekt a diky😊
2024-04-17 08:06:37
Najlepší hráč dvojzápasu. Je to trpké vypadnutie, semifinále bolo tak blízko 😢
kluc Premium
2024-04-17 08:10:25
Mňa by asi rozdrapilo, ten pocit nemohucnosti je najhorší
2024-04-17 08:28:56
Potvrdili si moje slova a stojim si za nimi. Euforia po Neapole a Atletiku je prec. Vinnik? Araujo a Xavi.
Araujo nemoze na zaciatku zapasu urobit taky zakrok! Nikde nie je napisane,zeby to bol premenil hrac PSG a stale by bolo len 1-1 a hrali by sme v plnom pocte.
Xavi: striedat Yamala? Preco?? Lewa dole a ostanu dvaja ryhcly,Raphinha a Yamal a skusime na kontry hrat.
Dalsia cervena? Nebudem ho lutovat.Aj ja som mal nervy,ale on je trener.To znamena,ze ma rozhadzane nervy a nesustredi sa na podstatu - dej na ihrisku a dava tvar aj muzstvu. Cele zle. Jednoducho nedozrel na tuto uroven este.
2024-04-17 08:59:03
Ja som zvedavy, ci sa stihnu dat do psychickej pohody pred El Clasicom....mam obavy aby sme tam nezhoreli....
2024-04-17 09:02:25
Xavi ne že po sezoně končí. S ním by se měla okamžitě rozvázat smlouva. Takovýhle chování předvádět, když Vás sleduje miliarda lidí všude po svetě, to chce pořádně zakomplexovaný ego. Ještě, když u něj je to pravidlo a ne vyjímka. Umíte si představit nějakej konflikt s ním řešit?! Frajerovi táhne na 50, ale hormonálně je na tom, jak holka věku 15. Jaký to dává příklad ostaním - hráčům, divákům, dětem? Tohle má být nový normál? Na té lavičce nemá co dělat, je nekompetentní a absolutně bez pokory. Dala by se vyhrabat nějaká polehčující okolnost, kdyby na sobě pracoval, ale opakuju - z toho, co vidím, zde není vůbec žádná pokora. Pád je nevyhnutelný.
2024-04-17 09:03:00
Za normálnych okolností by štvrťfinále bolo okej, ale spôsob akým sme vypadli bolí každého, nielen Raphinhu....
2024-04-17 14:24:15
Rafinha to tam ťahal v predu najviac je mi ho ľúto a to aké nasadenie ukázali Torres a Felix po striedaní čerství hráči skopal by som ich do fialova po sezóne nechcem ani jedného z nich vidieť v tomto klube
2024-04-17 15:07:39
Ľúto mi je po tomto dvojzápase len Raphi , on makal ako blázon . Útok-> Obrana a znova útok-> obrana . Nabehá toho neskutočne veľa a nevyhovára sa že nehrá na svojej pozícií . Mať aspoň takých 3 hráčov ako má on kondičku. Pedriho nepočítam , Mats v bráne toho viac nabehá v svojej 16ke ako on po celom ihrisku.