Aj tak mozu najviac podakovat Araujovi ze nepostupili lebo uplne zbytocne sa dotkol toho hraca uplne by stacilo aby bezal vedla neho a mozno by to ter stegen aj chytil lebo si ju ten hrac troska aj predkopol pred seba takze by to mozno ani nedobehol
Araujo hra casto rukami a nema extra dobru rozohravku a pred tou cervenou to len potvrdil...som si aj myslel,ze my 60min o jedneho menej nevydrzime branit,lebo to proste nevieme,hrat v bloku...nie je to nas styl hrat bez lopty...dalsia vec,ze Lewa taku sancu na 2:0 musi dat v takomto zapase,bol by uplne iny priebeh.Taketo zapasy rozhoduju detaily
Bola to chyba, ale uvedomte si, že hráč má v tom momente zlomok sekundy sa rozhodnúť čo urobí. Ano, spätne súdiac to bola chyba, ale nechápem, že tu vyhadzujete a bez rešpektu haníte nášho najlepšieho obrancu, ktorý nám už xkrát zachránil zápasy svojou obetavosťou a neskutočnými zákrokmi. Každý robí chyby, táto nás pravdepodobne stála postup. Spomeňte si na 2012 a Leovu nepremenenú penaltu v odvete proti Chelsea v semifinále. Aj to nás stálo postup, dovolím si tvrdiť, že aj víťazstvo v LM. A to bol Messi najväčší z najväčších.
Ano lenze teraz araujovi by stacili asi 1-2 kroky a uz by bol vedla toho hraca a znemoznil by mu strelu ale on si vybral tu najhorsiu mozno variantu co bola, vobec sa ho nemusel ani dotknut stacilo ho len dobehnilut a uz to by tomu hracovi stazilo situaciu
Lenže lenže lenže...sak hovorím, že urobil chybu, aj on to podla mna vie. Ale pochopte, že je to človek, nie stroj...určite aj on na 10 opakovaných záberoch nasiel 5 lepšich sposobov ako mohol tu situáciu vyriešiť.
Dpc keby nebolo Arauja tak v tom stvrtfinale vobec nie sme. Idete mu teraz odtrhnut hlavu a sami ignorujete kolko brutalnej prace Araujo v kazdom zapase odvadzal. Bude z toho teraz par dni v uplnej prdeli a nic sa s tym neda zrobit, treba len dufat, ze taketo chyby dobuducna odstranime.
To neznamená, že mu to nemáme odpustiť a zabudnúť na to, s akým nasadením vždy hrá a kolkokrat hasí oheň pred našou bránou. Radšej budeme nadávať na neho. Grc...
Klucovym momentom podla mna bolo katastrofalne zakoncenie Lewandovskym , spalil niekedy v sedemnastej minute ci tak nejak sto percentnu golovku, ked vystrelil ako debil silou a nie rozumom. Ak by to bolo v tej chvili dva nula, chyba Araucha by sa nekonala....
Jj maros1 suhlasim, ale keby bolo keby. Proste taketo zapasy boli vzdy o detailoch a kazda strana si v pripade prehry moze hovorit, co mohla urobit lepsie a ktore sance mala premenit. Napr. si trufnem povedat, ze keby nemali take kvalitne kridla tak aj o 10 by sme mali ovela vacsiu sancu, ale to je zase keby bolo keby.
rambla, obcas hra nedovolene, lebo je to obranca! jeden z najlepsich na svete. Nechces nasim utocnikom vycitat, ze sa obcas vyskytnu v ofsajde a nasim zaloznikom ze obcas stratia loptu?
rambla, pisal si "pricasto hra nedovolene", tak sa rozhodni, ci pricasto alebo vcera. Dosral to vcera? Ano. Bola by nasa obrana v sezone bez Arauja lepsia? V ziadnom pripade.
ja to rikam. uz sme to skoro mali. skoda.
a neviem ... skupinu sme mali lahku z nej sme museli postupit jednoznacne. s Neapolom sme boli jasny favorit, takze zas by som tu sezonu v LM neprecenoval
Potvrdili si moje slova a stojim si za nimi. Euforia po Neapole a Atletiku je prec. Vinnik? Araujo a Xavi.
Araujo nemoze na zaciatku zapasu urobit taky zakrok! Nikde nie je napisane,zeby to bol premenil hrac PSG a stale by bolo len 1-1 a hrali by sme v plnom pocte.
Xavi: striedat Yamala? Preco?? Lewa dole a ostanu dvaja ryhcly,Raphinha a Yamal a skusime na kontry hrat.
Dalsia cervena? Nebudem ho lutovat.Aj ja som mal nervy,ale on je trener.To znamena,ze ma rozhadzane nervy a nesustredi sa na podstatu - dej na ihrisku a dava tvar aj muzstvu. Cele zle. Jednoducho nedozrel na tuto uroven este.
Yamala jsem taky nechápal, proč sundal...on se Lewy bojí nebo ho prostě neumí sundat, jak říkáš, dvě rychlý křídla by určitě nadělali víc škody než náš hroťák...a s těma kartama to Xavi fakt přehání
teším sa na najbližší lewov príspevok o tom, ako náramne sa mu darí hra, aký je výborný -- xavi nevie ani striedať, ani vybrať taktiku, mal by ísť na doučovanie
Gigi11 s 10 hracmi potrebujes hrat dlhe lopty na hrotaka mi nehovor, ze sme ich mali hrat na Yamala alebo Raphinhu. Inak hej suhlasim, ze Xavi sa musi viac kontrolovat, vobec ho neospravedlnujem, ale ked rozhodca vyluci timu hraca a trenera tak je to nanho enormny tlak, casto sa stava, ze to potom rozhodca zacne piskanim v mensich veciach trochu "vyvazovat". Ale za stavu, ked tvoj tim este vo vysledku postupuje tak by som tam toho trenera asi chcel mat, zvlast ked hrame v nevyhode, tazko povedat, ci by to nieco zmenilo.
Yamal robil od zaciatku problemy ich bekovi. Myslim,ze prave hrou 1:1 v krajnych vertikalach by nutil robit obrancu chyby a fauly a kto vie,mozno by sa tiez vykartoval. Vcera a nielen vcera Lewymu neslo a naozaj mam aj ja pocit,ze Xavi ho nevie striedat.
snadhladom ved hej Yamal vie byt rozdielovy v hre 11 na 11, ale ked hrame 10 tak je prioritou mat vpredu vysokeho hrota na ktoreho mozeme nakopavat loptu (co sa aj ukazalo ako spravne lebo nejake sance sme si vpredu vypracovali a pri vsetkych bol Lewa, keby sme nieco premenili Xaviho by potom vychvalovali). Na Yamala nic nakopavat nemozes a ked sa hra o hraca menej asi sa kombinuje po kridlach omnoho tazsie ked nemas podporu spoluhracov ktori behaju jak divi a su unaveni. Messiho by asi nestiahol, ale Yamal zatial neni Messi.
Uplně jsem čekal že se někdo takový ukáže :D :D Lewa tam zůstal proto protože dokázal i při nákopech míč stáhnout a podržet a tím vznikal prostor pro ostatní. Tohle Yamall težko udělá. A taky zkušenosti. Vám už dočista uplně jebe. Tohle vyčítat fakt nechápu.
Xavi ne že po sezoně končí. S ním by se měla okamžitě rozvázat smlouva. Takovýhle chování předvádět, když Vás sleduje miliarda lidí všude po svetě, to chce pořádně zakomplexovaný ego. Ještě, když u něj je to pravidlo a ne vyjímka. Umíte si představit nějakej konflikt s ním řešit?! Frajerovi táhne na 50, ale hormonálně je na tom, jak holka věku 15. Jaký to dává příklad ostaním - hráčům, divákům, dětem? Tohle má být nový normál? Na té lavičce nemá co dělat, je nekompetentní a absolutně bez pokory. Dala by se vyhrabat nějaká polehčující okolnost, kdyby na sobě pracoval, ale opakuju - z toho, co vidím, zde není vůbec žádná pokora. Pád je nevyhnutelný.
Je v klube, ktory nie len ze trenuje, ale miluje. Je nie len trenerom, ale aj obrovskym fanusikom. Sam vie, ze taketo frustracie a emocie na ihrisku nie su najlepsie, ale v Barcelone a pri zapasoch Barcelony sa udrzat nedokaze, pretoze je to jeho klub. Mnohi z nas za monitormi si vieme ponadavat a nechat sa uniest emociami, preco by to nemohol spravit aj on? Lebo je to trener a mal by sa chovat inak? V takomto zapase by na tej lavicke nikto z nas nevydrzal..
Rafinha to tam ťahal v predu najviac je mi ho ľúto a to aké nasadenie ukázali Torres a Felix po striedaní čerství hráči skopal by som ich do fialova po sezóne nechcem ani jedného z nich vidieť v tomto klube
Ľúto mi je po tomto dvojzápase len Raphi , on makal ako blázon . Útok-> Obrana a znova útok-> obrana . Nabehá toho neskutočne veľa a nevyhovára sa že nehrá na svojej pozícií . Mať aspoň takých 3 hráčov ako má on kondičku. Pedriho nepočítam , Mats v bráne toho viac nabehá v svojej 16ke ako on po celom ihrisku.
a neviem ... skupinu sme mali lahku z nej sme museli postupit jednoznacne. s Neapolom sme boli jasny favorit, takze zas by som tu sezonu v LM neprecenoval
Araujo nemoze na zaciatku zapasu urobit taky zakrok! Nikde nie je napisane,zeby to bol premenil hrac PSG a stale by bolo len 1-1 a hrali by sme v plnom pocte.
Xavi: striedat Yamala? Preco?? Lewa dole a ostanu dvaja ryhcly,Raphinha a Yamal a skusime na kontry hrat.
Dalsia cervena? Nebudem ho lutovat.Aj ja som mal nervy,ale on je trener.To znamena,ze ma rozhadzane nervy a nesustredi sa na podstatu - dej na ihrisku a dava tvar aj muzstvu. Cele zle. Jednoducho nedozrel na tuto uroven este.