Je čas si uvedomiť to, koľko Roque skutočne stál a spolu s tým, že mi už len tak pravidelne 40-70 mega za niekoho dať nevieme. Hosťovanie Roqueho pre nás nie je vôbec, ale že vôbec k úžitku. Sakra už nech dajú tomu chlapcovi minúty a najlepšie začať od zajtra s Valenciou, keď je aj tak už po sezóne. Buď tu ten chlapec uspeje, alebo uspeje. Iné možnosti nie sú a nemali by byť.
Presne tak, Roque do základu, Lewa by mal ísť preč, ak by sa Roquemu nedarilo, na jeho miesto máme hneď niekoľko možností a každá spôsobí súperom viac vetra, ako Lewa.
Povídej ty možnosti který nám v důležitých fázích sezony a v důležitých zápasech pomůžou. Snad mi nenapíšeš Ferrana který když hraje v základu je naprosto příšerný. Nebo snad to zachrání nezkušený Guia? Asi by chtělo dodat že v takových velkých zápasech potřebujeme i zkušenosti a ne jen mléko na bradě nebo hráče který když nastoupí, tak je strašlivý. Ke vší uctě Lewa je pořád náš nejlepší utočník a i když první půlku nehrál nic moc tak druhou se celkem zvednul!. Pořád je o parník lepší hrot jako Roque, Ferran, Guia dohromady..
Sry, ale v kľúčových zápasoch tejto sezóny zrovna Lewa nijako nežiaril, v kuse sa váľa po zemi, inak je neviditeľný. Guiu, Roque, ale aj Ferran potrebujú pravideľne hrávať, inak nenaberú zápasovú rutinu, zatiaľ čo Lewa už nenaberie nič, pretože je na konci kariéry a jednoducho si s LL ukusol väčšie sústo, ako je schopný zvládnuť.
Hlavní důvod proč Roque nehraje je Xavi podle kterého musí být Lewandowski vždy v základní sestavě a vždy musí odehrát plnou porci minut. Takže Roque nastoupí občas z lavičky na pár minut na křídlo...
No ja si myslim. Ze hlavny dovod je, ze Vitorko zakopava sam o seba. Pardon , ale Vitorko teda na tutu uroven nema ani nahodou, pobehuje splasene srm tam a ta technika teda , no mizerne skutocne....
No ja si myslím, že nemáš z čoho usudzovať, keďže Vitorko ešte hovno hral a to čo hral, tak zväčša na krídle. Nabudúce popremýšľaj až keď Vitorko odohrá pár zápasov na hrote, čo je jeho pozícia. To je myslím férové aj k samotnému Vitorkovi. Hodnoťme až keď niečo reprezentatívne odohrá ...
CsaplarovaPast??? :D Xavi je trenér, Xavi rozhoduje o sestavě a to znamená, že on rozhodl, že Lewandowski hraje vždy v základu a vždy plný počet minut. Xavi jakožto trenér taktéž rozhoduje o střídání, takže i zde to je Xavi, kdo rozhodl, že Roque nenastupuje ani z lavičky a když už ano, tak jen občas na pár minut a ještě na pozici křídla. Takže fakt nechápu tvůj komentář a je dost mimo mísu.
Xavi usoudil že v nejdůležitější fázi sezony kdy jsme hráli o všechno asi bude lepší když bude hrát velezkušený LEWA kterému se celkem vrátila forma. Na ukor zkoušení píčovin s nezkušeným brazilcem po pár chvilkách v klubu. Protože kdyby lewu nestavěl a Roque tu nejdůležitější fázi nezvládl. Tak nejen že VY budete pičovat na Xaviho proč ho tam staví. Nejen že budou pičovat všichni co je to za posilu. Ale odpálí tím atomovou bombu. Takhle i když se nepovedl tne závěr při 2 zápasech. PORAD byla větší šance že Lewa zařídí mnohem víc i kdyby ho tam měl nechat dvakrát 90 minut. A při vší uctě Roque vyjma pár minut neukázal vůbec nic a spíš ukázal pochyby jestli ho vůbec měla Barca za 30 + bonusy kupovat.. Takže XAVI asi uvolil i z tréninku že potřebuje CAS!.
To sa ešte len ukáže zajtra či ho preto nestaval, lebo od zajtra s Valenciou v podstate nie je už o čo hrať. Mimochodom Roqueho si vyžiadal Xavi sám v zime. Roque mohol aj ďalšiu polku sezóny vyčkať v Brazílii a registrovať sme fakt mohli potom niekoho dôležitejšieho trebárs na DM. Ale Xavi ho tu chcel a potom nechcel. Takže kto je na vine? Možno iná posila by bola rozhodujúcejšia a zachránila by sezónu.
Každý, kto ide hodnotiť Roqueho podľa tých 300 odohraných minút a ešte odohraných mimo jeho pozíciu (podotknem hráča, ktorý sa ešte musí prv aklimatizovať z prechodu nie z Európy, ale spoza oceána z Brazílie) je u mňa fakt ho*ädo, so všetkou úctou buďme k Roquemu féroví, lebo toto ma od férovosti fakt ďaleko.
Ja myslim Sumi, ze si to vystihol este trefnejsie ako ja. ,mikimi sa tu hadze o zem a kritizuje nas vsetkych , ze si dovolujeme mat nazor. Ano aj mne stacilo to co som videl , je mi uplne jedno kde Vitorko hra , on nie je kamarat s loptou. Podla mna ho kupili na obchod...
Tak si buďte neférovými ho*ädami ... Keď sa mu tu začne dariť a bude strieľať góly, tak vám túto debatu pripomeniem. Presnejšie si ju idem screenshotnúť, len aby ste sa z toho potom nevyhovárali, že také nič nebolo ...
P.S. Viniciusovi adaptácia trvala 5 rokov a Roque ju mal zvládnuť za 300 minút 🤣👏
Myslim, mal by si sa krotit. Nevidim jediny dovod na to, aby som mu nefandil a netesil sa jeho uspechom v drese Barcy. Hovorime o tom co je a nie o tom co mozno bude...
Xavi staval Lewu kazdy zapas, ako keby to bol Messi v top forme, ale realita bola velmi odlisna. bohuzial podaval priemerne vykony ako zakoncovatel, a kombinacne podprimerne. Roque nastupil ako striedajuci par krat dal goly a Xavi mu aj napriek tomu nedal realnu sancu. pri hernom case ktory dostal nikto nemoze cakat, ze by sa mohol ukazat.
Araujo si absolutne nezasluzi ani len taketo spekulacie. OK spravil chybu, ktora nas stala vela. ale takisto sme sa nemuseli zosypat a tak lahko pustit dvojgolove vedenie. je to uzasny hrac a este k tomu srdciar a hlavne doteraz to bol on, co nas vykonmi v obrane drzal nad vodou a dalsia vec ze podpisal zmluvu, kde dostaval ovela menej ako by mohol a co si realne zasluzil len preto, aby pomohol klubu.
Každý, kto ide hodnotiť Roqueho podľa tých 300 odohraných minút a ešte odohraných mimo jeho pozíciu (podotknem hráča, ktorý sa ešte musí prv aklimatizovať z prechodu nie z Európy, ale spoza oceána z Brazílie) je u mňa fakt ho*ädo, so všetkou úctou buďme k Roquemu féroví, lebo toto ma od férovosti fakt ďaleko.
P.S. Viniciusovi adaptácia trvala 5 rokov a Roque ju mal zvládnuť za 300 minút 🤣👏
Araujo si absolutne nezasluzi ani len taketo spekulacie. OK spravil chybu, ktora nas stala vela. ale takisto sme sa nemuseli zosypat a tak lahko pustit dvojgolove vedenie. je to uzasny hrac a este k tomu srdciar a hlavne doteraz to bol on, co nas vykonmi v obrane drzal nad vodou a dalsia vec ze podpisal zmluvu, kde dostaval ovela menej ako by mohol a co si realne zasluzil len preto, aby pomohol klubu.