Myslim treba dat vacsi pozir v tej nasej obrane, mali tam zopar prilezitosti a isto aspon jednu tutovku , nastastie ten ich utocnik zluftoval,. Aby sa to u nich neopakovalo.
Já bych neřekl, že byli úplně špatní, stačilo aby proměnili svoje šance a byl to jiný zápas. Jako kdo se dneska ptá na to, jestli byl nějaký tým lepší ve hře oproti Barce? Ale efektivní týmy mají svoje šance i když jsou jinak valcovani. Přál bych si do semi Inter :))
a keď je jednoducho potrebné odkopnúť loptu na tribúnu, nikto z hráčov sa nehanbí tak urobiť - toto sa mi velmi paci oproti nedavnej minulosti, ked sme museli za kazdu cenu vyviezt loptu od brany a hlavne aby to bolo technicky pekne....a casto sme z toho dostali gol....vidiet, Flick je hlavne pragmatik 👍👌
No a ja mam zase iny nazor. Odkopnut na tribunu,ked ozaj niet ineho riesenia a hori to tam,dajme tomu.Ale vcera to kopol tusim Balde na tribunu v situacii,kde mohol kludne dat Tekovi,tak toto mi az tak nevonalo...
Snadhladom ty to vidis v velkej perspektivy v TV. Oni maju sekundu na rozhodnutie a preskumanie situacie. Balde je zaroven obranca, ak pochybi, moze to byt gol. Spravil dobre. Nahravke Tekovi musi byt iba ked si si 100% isty
pozri si ten moment..nebol pod takym tlakom a prave toto su tie veci,tie malickosti,ktore oddeluju spicku od priemeru. My sme Barca! Kazdy hrac musi byt extra trieda na svojom poste.Je to klise,ale je to nasa DNA .
Posledne minuty,vedieme vo finale o gol a sme pod tlakom,hrozi v 16ke gol od supera-OK,odkop ale aj ten smerovat niekam. Vcera to bol odkop,ktory ma doslova zaskocil.
A druha vec: dostanes toto do hracov,budu rieist odkopom aj situaciu,ked treba loptu podrzat a zbierat minuty.Odkop je veacsinou strata nasej lopty a mozeme o nu opat bojovat.Je to na posudenie konkretnej hernej situacie,ale za mna vcera sa splasil Balde.
v jednom z prvych Tekovych zapasov za mu na sekundu zamotala lopta a uz nemal kam nahrat bol tiesneny tak to tukol do autu. skoro ho tu zozrali ze co to mame za brankara pritom to bolo lepsie riesenie ako nahravat, alebo kluckovat. radsej hrat pragmaticky a bezchybne ako nasilu drzat loptu v hre za cenu velkeho rizika
Ve všech článcích mi nějak chybí vyzdvihnutí výkonu Yamala ! Vždyť bez jeho milimetrového centru na Rafu (2:0) nebo famózní přihrávky Fermínovi (3:0) by Lewa nedal ani gól ! A ty jeho driblinky jsou prostě neskutečný !
Posledne minuty,vedieme vo finale o gol a sme pod tlakom,hrozi v 16ke gol od supera-OK,odkop ale aj ten smerovat niekam. Vcera to bol odkop,ktory ma doslova zaskocil.
A druha vec: dostanes toto do hracov,budu rieist odkopom aj situaciu,ked treba loptu podrzat a zbierat minuty.Odkop je veacsinou strata nasej lopty a mozeme o nu opat bojovat.Je to na posudenie konkretnej hernej situacie,ale za mna vcera sa splasil Balde.