Najlepsi zaloznik a skonci napr. za Palmerom :D haluz.. kvoli tomu, ze Cheelsea vyhrala konferencnu ligu (kde v stvrtfinale hrali proti Legii a v semifinale proti Djurgarden) - Palmer nedal ani jeden gol a za to, ze su "majstri sveta" kde zdolali v stvrtfinale Palmeiras a v semifinale Fluminense :D.
Akoze Palmer je tiez jeden z najlepsich na svojom poste ale Pedri >>>>>> Palmer, to je fakt.
za mna urcite prva trojka. pred Yamalom a Raphinhom. jediny ktory mozhol byt pred nim je Dembele, ktory mal naozaj skvelu sezonu a hoci ho nemam rad tiez by si za nu zasluzil zlatu loptu.
ale Pedri predvadzal zapas co zapas uzasne vykony. vyhral vsetky tri trofeje v spanielsku a finale LM mu uslo o vlasok.
ako bolo v clanku doplatil na to prilisne sustredenie sa na statistiky, ale ked to mohol vyhrat Modric, alebo Rodri, tak moze aj Pedri
11 miesto je uplny nonsens
toto je uplny trapas :D zaloznik o ktorom kazdy spieva aky je dobry tak ostane za palmerom :D dobre toho si este dokazem odmysliet lebo vyhrali nad najlepsim muzstvom, ale Mbappe ? vsak 4x stretol Pedriho a 4x odisiel s vypraskom, nevyhrali nic :D ale ze nic jedine najlepsi strelec ktory aj tak prisiel o vsetky trofeje :D trapas
aj ked nesuhlasim s vysledkom ohladom Pedriho, ale mne skor pride, ze zlata lopta nabera na prestizi.
hraci si davaju za ciel to vyhrat, velkokluby sa hadzu o zem ked to nevyhra ich hrac, fans dokonca hovoria o konspiracii ked to nevyhra hrac realu, alebo Ronaldo.
myslim, ze je to dobra show.
ked fans realu plakali preco to vyhral zas Messi, alebo preco to nevyhral Vinicius, tak som vzdy pisal, ze je to hlasovanie a niekto moze mat iny nazor na najlepsieho hraca ako ja
individualne bol najlepsi raphina so salahom a ani jeden nebol v top 3.. Pedri je lepsi jak vitinha a skonci 11 a vitinha top3. to nedava logiku. to mohli dat hocikomu z PSG. dembele nijak extra oproti ostatnym nevycnieval. N. Mendes, Kvara ci prave Vitinha boli na rovnakej urovni.
https://www.transfermarkt.com/... statistiky. bol najlepsim hracom PSG ktory vyhral vsetko.
s Pedrim suhlasim. ale co narobis. vzdy po hlasovani je niekto nespokojny.
raphina bol lepsi nez dembele, ktory zacal hrat az v druhej polke. G/A ma lepsie raphina. PSG ledva postupilo do play off. keby nevyhrali LM tak o dembelem nieje ani pol slova ako o niekom kto by mal vyhrat GB...
Akoze Palmer je tiez jeden z najlepsich na svojom poste ale Pedri >>>>>> Palmer, to je fakt.
ale Pedri predvadzal zapas co zapas uzasne vykony. vyhral vsetky tri trofeje v spanielsku a finale LM mu uslo o vlasok.
ako bolo v clanku doplatil na to prilisne sustredenie sa na statistiky, ale ked to mohol vyhrat Modric, alebo Rodri, tak moze aj Pedri
11 miesto je uplny nonsens
A obaja skoncili pred nim
Toto mu dali asi za predchadzajuci rocnik🤣🤣
hraci si davaju za ciel to vyhrat, velkokluby sa hadzu o zem ked to nevyhra ich hrac, fans dokonca hovoria o konspiracii ked to nevyhra hrac realu, alebo Ronaldo.
myslim, ze je to dobra show.
ked fans realu plakali preco to vyhral zas Messi, alebo preco to nevyhral Vinicius, tak som vzdy pisal, ze je to hlasovanie a niekto moze mat iny nazor na najlepsieho hraca ako ja
s Pedrim suhlasim. ale co narobis. vzdy po hlasovani je niekto nespokojny.