par ich este bude.
nikto nieje bezchybny. ale uz teraz nam Garcia priniesol svojimi zakrokmi niekolko bodov, ked vychytal velmi pravdepodobne goly, ktore by iny brankar nechytil.
chyby sa stavaju a aj by som tuto nebral za nejhorsie, kedze sme nestratili body. Garcia sa zadarmo moze poucit na vlastnej chybe a tim opat ukazal mentalitu a nezlomnost, lebo zapas to vobec nebol lahky
Ja úplne súhlasím. To že spravil takúto chybu je výsledok celého herného systému. Keby hral za oviedo tak by lopta bola v 20 rade sedadiel ale keďže hra za Barçu tak sa snažil aj toto hrať konštruktívne.
Stáva sa. On veľmi dobre vie, že to mal riešiť lepšie a verím tomu, že v budúcnosti sa to už pokúsi vyriešiť lepšie. Futbal je o chybách, bez nich by góly neboli. Dôležité je, že my sme ich dali viac
nikto nieje bezchybny. ale uz teraz nam Garcia priniesol svojimi zakrokmi niekolko bodov, ked vychytal velmi pravdepodobne goly, ktore by iny brankar nechytil.
chyby sa stavaju a aj by som tuto nebral za nejhorsie, kedze sme nestratili body. Garcia sa zadarmo moze poucit na vlastnej chybe a tim opat ukazal mentalitu a nezlomnost, lebo zapas to vobec nebol lahky