FDJ 6.9? To len góly sa počítajú alebo čo? Keď nerátam tú nespravodlivú červenú, pre mňa pravdepodobne MotM. Lamine nemal vôbec dobrý zápas a má vyššie hodnotenie. Čo na to povedať 🤷🏻🤦🏻
Utomno ja mozem len suhlasit, ale take su tie pravidla pri tychto bodovaniach vzdy a forca len priemeruje znamky z ostatnych portalov, oni ich neudeluju, tak preto taka znamka. nebyt cervenej, tak po Lewovi by mal asi druhu najlepsiu
nepaci sa mi ta druha zlta tiez. pripomina mi to nieco co som pocul, ze rozhodcovia udelovali v prospech realu nezmyselne zlte Barcelone, napr. ked nas hrac mal tri zlte a hrozilo mu ze nebude moc nastupit na nejaky dolezity zapas v boji o titul, ale neviem ci toto moze byt ten pripad. bohuzial nevidel som zapas a neviem ci rozhodca piskal nejak tendencne, alebo ok
Zase povedzme B, Iglesias tiez mal dostat minimalne 1 ZK a zrejme aj dve.
A ano, Frenkie dostal karty zasluzene. Ale najma druha vyplynula z frustracie ktoru sposobil zhorseny vykon hlavneho rozhodcu
Inak zatial to vyzera, ze s Rashfordom urobil Deco opat najlepsi nakup za danych okolnosti. Ostatnych kridelnikov, o ktorych sme sa v lete zaujimali sice napozeranych nemam (Nico, David, Lookman...), ale pri pohlade na ich statistiky tento rok vyzera Rashford ako super spolahlivy nakup. Formu ma este Luis Diaz v Bayerne, ale toho sme si dovolit nemohli.
Rashford vcera opäť nesklamal, ale keby bol premenil svoju 100% tutovku , tak barca nedostane prvy gol, ktory sa zrodil prave bezprostredne po jeho zahodenej sanci.
Rashfordova produkcia je síce super, ale oproti Raphinhovi mu chýba schopnosť ísť do kombinácie a hlavne nie je stmeľujúcim prvkom tak ako Raphinha. Rashford nie je schopný vyhrať súboje jeden na jedného, stráca lopty po nepodarených prihrávkach a hlavne nie je schopný prihrávať v útočnej akcii lepšie stojacemu spoluhráčovi. To je môj názor. Viem, že niekto ma bude kritizovať, ale ja to vidím takto..........
Jergus jj, oproti Raphinhovi chyba Rashfordovi vela veci, ale nesuhlasil by som s tym, ze nie je schopny prihravat v utocnej akcii lepsie stojacemu spluhracovi, kedze je momentalne v lige hrac s najvyssim poctom asistencii (7). Sme samozrejme iba na zaciatku sezony, ale kto si pamata Raphinhovu prvu sezonu bolo to velmi daleko od Rashfordovych vykonov bola to skor hroza des. Rapha je momentalne na lavom kridle nenahraditelny, ale bezohladu na Rashforda nebude to mat po zraneni lahke sa vratit do formy.
som rad, ze uz aj ostatnym zacalo dochadzat, aky "kvalitny" brankar je sucasny Szczesny... on proste nechyti nic navyse, co nemusi (s jedinou vynimkou penalty proti Realu). naopak, casto este aj "nieco navyse" sam sposobi. naposledy, ked som to tu pisal, tak sa ho tu niektori zastavali. dufam, ze to bol jeho posledny zapas v barcelonskom drese.
Podľa môjho názoru Ti v tomto chýba objektivita. To by sme potom mali v prvom rade viniť obrancov ako Baldé, ktorí určite nesú pri prvom góle väčšiu zodpovednosť ako Tek. Druhý gól bol nechytateľny.
Tak potom aj mne chyba objektivita :D Tek minuly rok chytal lepsie ale zase horel vo vybehoch som cakal penaltu alebo cervenu kartu pri kazdom vybehnuti. Akoze je to lepsie ako Pena to bez debaty ale na Ter Stegena alebo Garciu nema. Navyse tie jeho vyjadrenia o tom ako sa uz tesi az bude chytat garcia mi nedodavaju pokoj :D
Garcia by pravdepodobne oba goly chytil a druhy urcite. Tek je jednoducho stary a reflex je uz za zenitiom,ako aj odrazova sila atd...
Na lavicku je OK,ako jednoitka nie.
Dufam,ze Ferran vcera daval pozot,ako ma hrat 9ina.
Pravdou, minulý rok si Tekb len zvykal na novú brankársku rolu. On nikdy nebol takzvaný keeper sweeper, a zrazu sa od neho očakávalo, že takú rolu bude hrať pri úplne vysunutej obrane, ktorá ho pravidelne nechávala v štichu. Takže tam by som nebol až taký prísny. MATS mal viacero hroznych období a Garcia je u nás príliš krátko na posúdenie. A nezabúdajme na tú jeho hrúbku (Už si nepamätám v ktorom zápase).
Hrubka,ked dal Casadovy nepresny pas a prehodili ho...
To jedine ti utkvelo v pamati? Lebo mne skor to,ako chytil aj 5 cistych golov v jednom zapase na vyjazde a takych veci predviedol ozaj vela.
Bez debaty je Garcia kauf desatrocia.
Aj ja si myslím, že je Garcia úžasná kúpa, no ešte nebol dlhodobo skúšaný na takejto vysokej úrovni. Len toľko vravím. Ani MATS nemal len dobré obdobia. No mladý Garcia je určite lepší ako starší Tek, bez debaty.
Chlape ja mam Teka rad,ale ozaj na tuto uroven uz nema. Moze davat rady,naskocit ak treba,ale nemoze chytat vkuse a nie LM. Aj ta jeho zasekavacka...mali sme stastie,ze odpiskal faul. Dostava vela golov a minuly rok "prikryli" hraci jeho konto inkasovanych golov tym,ze dali pokazde viac. Fasoval vela.
Ale mne nejde o to, že je sympaťák. Je, ale to nie je to najpodstatnejšie. Aby si ma chápal. Minulý rok sme "prikryli" nedostatky vzadu, áno, ale to sa týkalo aj obrany, nielen zvykajúceho si Teka. Ak myslíš ten faul v Bruggach, tak ja som si ani na pol sekundy nerobil starosti, pretože ten faul bol úplne jasný a vedel som, že bude odpískaný.
Ja som s Tekom ako dvojkou spokojny. Neni to Curtois ani Donnarumma, ale svoje si chyti a casto chyti aj nieco navyse. Vzhladom na nas styl hry idu na brankara casto samostatne najazdy z protiutokov, mozno by Garcia chytil nejaky ten gol navyse (a ine zase nechytil napr. Mbappeho penaltu), ale hlavu za to nikomu odtrhavat nebudem:)
Vidím to rovnako ako Ty, Cule. Podľa mňa musí aj obrana podržať brankára, a nie tak často na neho púšťať útočníkov na 1-on-1. Prečo by mal brankár v takom prípade byť zodpovednejší za góly ako obrancovia? A Tek je určite lepší ako dvojka než Peña.
Mne sa nezdá hodnotenie Yamala. Podľa mňa je jeho výkon nadhodnotený. Vo viacerých momentoch stratil zbytočne loptu, keď sa pustil do kľučiek na dvoch-troch hráčov a po strate lopty ten jeho výraz, akože "kašlem na to". Aj po strate lopty sa v porovnaní s minulou sezónou oveľa menej vracia pomôcť obrancovi. Na mňa pôsobí akoby sa už cítil najdôležitejším kolieskom v stroji. Mal by sa trocha spamätať a uvedomiť si, že ak nebudú všetci na trávniku rovnako bojovať na 100%, tak výsledky neprídu samé od seba.
nepaci sa mi ta druha zlta tiez. pripomina mi to nieco co som pocul, ze rozhodcovia udelovali v prospech realu nezmyselne zlte Barcelone, napr. ked nas hrac mal tri zlte a hrozilo mu ze nebude moc nastupit na nejaky dolezity zapas v boji o titul, ale neviem ci toto moze byt ten pripad. bohuzial nevidel som zapas a neviem ci rozhodca piskal nejak tendencne, alebo ok
A ano, Frenkie dostal karty zasluzene. Ale najma druha vyplynula z frustracie ktoru sposobil zhorseny vykon hlavneho rozhodcu
Na lavicku je OK,ako jednoitka nie.
Dufam,ze Ferran vcera daval pozot,ako ma hrat 9ina.
To jedine ti utkvelo v pamati? Lebo mne skor to,ako chytil aj 5 cistych golov v jednom zapase na vyjazde a takych veci predviedol ozaj vela.
Bez debaty je Garcia kauf desatrocia.
sorry