Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-11-10 08:34:15
FDJ 6.9? To len góly sa počítajú alebo čo? Keď nerátam tú nespravodlivú červenú, pre mňa pravdepodobne MotM. Lamine nemal vôbec dobrý zápas a má vyššie hodnotenie. Čo na to povedať 🤷🏻🤦🏻
2025-11-10 08:38:00
Rashford nastavil pre Raphinhu laťku velmi slusne co sa produktivity tyka. Rapha to nebude mat jednoduche po mesiacoch bez futbalu.
2025-11-10 09:59:55
som rad, ze uz aj ostatnym zacalo dochadzat, aky "kvalitny" brankar je sucasny Szczesny... on proste nechyti nic navyse, co nemusi (s jedinou vynimkou penalty proti Realu). naopak, casto este aj "nieco navyse" sam sposobi. naposledy, ked som to tu pisal, tak sa ho tu niektori zastavali. dufam, ze to bol jeho posledny zapas v barcelonskom drese.
2025-11-10 10:35:54
Za mňa by som kúsok pridal FdJ. Inak vcelku dobré výkony, zaujal ma Olmo. akurát Tek by niečo mohol občas aj chytiť.
2025-11-10 12:59:46
Mne sa nezdá hodnotenie Yamala. Podľa mňa je jeho výkon nadhodnotený. Vo viacerých momentoch stratil zbytočne loptu, keď sa pustil do kľučiek na dvoch-troch hráčov a po strate lopty ten jeho výraz, akože "kašlem na to". Aj po strate lopty sa v porovnaní s minulou sezónou oveľa menej vracia pomôcť obrancovi. Na mňa pôsobí akoby sa už cítil najdôležitejším kolieskom v stroji. Mal by sa trocha spamätať a uvedomiť si, že ak nebudú všetci na trávniku rovnako bojovať na 100%, tak výsledky neprídu samé od seba.
2025-11-11 20:21:14
Podľa práve Yamal bol ten co sa snažil pressovat a veľa súperových prihrávok zachytil