Rozumiem, že sa Archivo VAR snažia byť objektívni, ale druhý gól absolútne nemal platiť. Bol tam jasný úmysel Viniciusa hrať loptu, a tým, že kopol Inakiho do hlavy, tak sa mala automaticky zastaviť hra. Toto nie je situácia, že sa dvaja hráči nešťastne zrazia pri hlavičkovom súboji hlavami, ako sa to snaží argumentovať Archivo VAR.
Akoze sorry, ale ked brankar zasiahne loptu a hrac ho potom kopne, to je 10000% faul...a ci kopne, alebo sa zrazia, nie je podstatne, lebo zakrok spravil a bo tam skor, cize je to faul tak ci tak
Podľa mňa mal hneď Iňaki zostať ležať na trávniku... On sa tam ale zodvihol v jednom momente a potom po góle padol na zem, preto to rozhodca posúdil tak, ako posúdil.
Ale inak súhlasím, že sa to písknuť malo
to kam sme sa to v tom futbale dostali, ze hrac moze nahravat na gol rukou a je to v sulade s pravidlami? a VAR to nemoze skontrolovat preto, ze tu ruku nemal strelec? a rozhodca je tam naco? nevidel ze hrac zahral rukou? alebo nechcel videit?
vraj nahodna ruka, tak to chyba uz len nahodny ofside, alebo nahodny faul.
tu kopacku do hlavy Penu ani nejdem rozoberat, lebo to je jasny faul, som zvedavy, co na to Real Madrid TV, ktori bojuju proti chybam rohodcov
uz ked som pozeral ten vcerajsi zapas zdalo sa mi divne, ze ten prvy gol realu TV nejak neopakovala
my sme radi, ze Real stratil dva body, ale take Elche mohlo a malo mat tri body po skvelom vykone v zapase s Realom Madrid a namiesto toho maju bod a horkost, ze ich rozhodca zarezal
Nemůže, útočící tým nemůže po jakékoliv hře rukou získat výhodu a vstřelit branku. Proto ani tato.branka neměla platit. Ale Real hraje podle jiných pravidel, to už víme dávno.
Pre Madrid sa zaviedol nový pojem "náhodná ruka" ktorá sa netrestá a zásadne sa nepíska faul kolenom do hlavy brankára po ktorom brankár krváca...rozhodca bol buď slepý, alebo veľmi dobre vedel čo robí....
Sú tými, ktoré si musia všetko vydrieť a potom je jeden tým na ktorý drú všetci ostatný. Je úplne jedno, čo predvedú na trávniku, výsledok sa nejako upraví.
Ale inak súhlasím, že sa to písknuť malo
vraj nahodna ruka, tak to chyba uz len nahodny ofside, alebo nahodny faul.
tu kopacku do hlavy Penu ani nejdem rozoberat, lebo to je jasny faul, som zvedavy, co na to Real Madrid TV, ktori bojuju proti chybam rohodcov
uz ked som pozeral ten vcerajsi zapas zdalo sa mi divne, ze ten prvy gol realu TV nejak neopakovala
my sme radi, ze Real stratil dva body, ale take Elche mohlo a malo mat tri body po skvelom vykone v zapase s Realom Madrid a namiesto toho maju bod a horkost, ze ich rozhodca zarezal