Gol na 1:1 . Pre mna ten lewa je cisty zaspaty stlp . Nikdy som sem naprisiel urazat hracov nasich ale kedze dal gol na 2:1 tak mozem . Predtym golom na 1:1 mal garcia loptu a a pred sebou len lewu ale ten schovany za hracom tak mu to siel dat do priestoru kde ju kludne mohol prebrat chrbtom k brane ale jeho to ani nenapadlo tym padom strata lopty protiutok a gol. Jasne tie jaslicky koundemu boli pekne ale pointu kto chce pochopi
leonidas129 apropo ked nedokážeš pochopiť rozvinutú vetu,tak nereaguj. už týmto začiatkom jasne poukazoval že na gol 1:1 môže lewa """ Gol na 1:1 . Pre mna ten lewa je cisty zaspaty stlp""
A aky mas ty nazor na lewu ? Akoze je aktivny utocnik do kombinacie ?
Moj pohlad je taky ze ano krasne spravil viniho koundeho aj cubarsi tam stal ako stlp. Ale tak isto aj lewa vpredu a keby nestal lopta by sa do nasej obrany ani nedostala . A ako prepac , ty si mozno spokojny ze dal gol a staci ti to , ja som tiez rad ze dal gol ale od utoxnika barcy co zaraba 550k by som cakal viac .
A detaily rozhoduju zapasy a toto je jeden z detailov .
Ako som napisal, kto chce pointu pochopi
Cubarsi namiesto malej domov hlavou Garciovi odkopne loptu na prvého hráča v bielom drese… otras s touto hrou dozadu budeme mať problémy ak nastúpi Mbappe teraz máme problémy s tými pološancami čo Real mal by Mbappe jednu dokázal využiť a utiecť. My hráme oni celý zápas ani nevidia loptu a oni dajú dva góly…
Jako nechci to shazovat, protože naše obrana je vtip. Ale tohle byl ustřel který opravdu nechápu. Jak muže po golu nastavit další 3 minuty. Ten zápas měl bejt jasně odpískaný po tom co Madrid rozehrál. A ne že jim dá dalších 3-4 minuty času. Takhle tragédní rozhodnutí jsem dlouho neviděl ohledně času, když tam nebylo nějaké zranění, ošetřování nebo něco.
No ne, tady to jasně měl ukončit po našem gole. Protože už ten přišel cca 15-20 sec po nastavení. Pochopím že i po tom gole nechá těch 20sec taky. Ale nechat dalších 4-5 minut? Kravina.
Ja len hovorím, že tu by som nejaké špekulácie že chcel niekomu pomôcť nechal tak - Barca po góle, v laufe, teoreticky to mohlo pomôcť aj jej. Predsalen dlhší nastavený čas v polčase je niečo iné ako na konci zápasu. V prvom rade sa nemal ten gól inkasovať, rozhodcu by som riešil až v druhom
Ten Viniho gol mi pripomenul, preco mi chyba Araujo. Ten mu nedal dychat, stihal s nim a fyzicky ho uplne nicil. Vini nedostal priestor na kreativitu. Kunde je silny, ale rychlostne na Viniho nestaci :/
Snad to trochu Flick prostřídá a chtělo by to možná Fermina na hrot a posílit obranu. Časem stáhnout Lamina Yamala. Včera pěkně ženy FC Barcelona porazily Madrid CFF 12:1. Tak snad se bude dařit i mužům. Visca Barca
Kounde aj pri druhom gole. stoji pri skvelom hlavickarovi Huisenovi a nielenze ani sa nepokusal skakat na hlavicku, ale nechal supera hlavickovat uplne bez tiesnenia. keby sa do neho aspon oprel, tak ta hlavicka by nebola taka presna. strasna forma francuza.
1.polcas som stravil na onlajnoch a podla nich to vyzeralo, ze real je stiahnuty, brani a caka, kedy zahrozi na protiutoky, co je v podstate styl, ktory im vyhovuje najviac.:D Takze povedal by som, ze kontrola je relativna, kym ju nepretavis na goly, lebo ak kontrolujes zapas a priebezny vysledok je 2:2 tak to nie je ziadna slava:) Ja som hlavne rad, ze sme porazili real aj s viacerymi hracmi mimo top formu ako Kounde, Yamal, Araujo... Priestor na zlepsenie je stale tam, zaver bol infarktovy:)
nic moc? ja neviem co by ste od neho chceli. ku koncu uz trochu stracal, ale bol neustale nebezpecny, a vytvoril nejednu nebezpecnu situaciu pred branou realu
ok beeriem tvoj nazor. mne pride, ze ocakavania na neho su privelke a kritika hodne ostra.
aj ked opomeniem vek a silneho supera, tak aj tak to bol podla mna vyborny vykon od Yamala. som zvedavy na znamky
Z 2. polcasu hodnotim aj ja Yamala tak na 2,5/5, mal niekolko skvelych prienikov ano, ale tie nebezpecne straty lopt v jeho podani su neblahe a musi s tym prestat. Zlozite veci robi jednoduchymi a potom pokazi uplne jednoduche prihravky alebo dribling v najmenej vhodnej situacii, ked nam hrozi protiutok. Je mlady, minuly rok vystrelil a tento rok som od neho ocakaval slabsi lebo mat konzistenciu v takych vykonoch, ako predviedol minuly rok je skoro nemozne. Chlapec ma smolu, ze ho porovnavame s jeho minulorocnou verziou. Vie byt taky dobry, ze jediny referencny bod, s ktorym sa moze porovnavat je on sam a sucasne je to jeho prekliatie, lebo laťku nastavil velmi vysoko. Simaa uplne chapem a vytaca ma to niekedy rovnako, ale mam s nim trpezlivost, lebo som videl, co dokaze a chce to cas, ked to zacne ukazovat znovu.
Též jsem viděl až druhý poločas a podepisuji co píše Cule, jak s hodnocením Yamaha 2,5/5, tak s tim dodatkem k němu. Bohužel má i smůlu, že ten hype okolo něho nedělá ani tak on sám, ale média, ankety, otec atd a to se pak odráží do očekávání, jak kdyby měl co zápas dávat hattrick, přitom mu je furt 18 let..
Inak ked som asi piatykrat za 15 minut videl Curtoisa poslat dlhu loptu dopredu na Viniho tak si hovorim, ze parada uz ani hraci realu neveria v kvalitu svojej zalohy, ze by sa mohli preštrikovať k nasej brane inak ako dlhymi nakopmi :D ale tak hrali presne to, na co mali, lebo nase najzranitelnejsie miesto je stale obrana a Vini isiel velakrat 1na1.
2,5 / 5 je hrozne malo podla mna . Vdaka nemu ma viac priestoru raph lewa a oni z toho tazia statistiky ale herne tam yamal vycnieva . Bez neho z nas nejde strach do ich obrany tak isto ako bez pedriho nefunguje na 100% zaloha
Roony předvede skvělý výkon proti Bilbau, ale z lavičky jde Rashford, který byl hrozný. A to neproměnění šance?! Hlavně Yamal mohl střídat mnohem dříve, furt sóloval a chodil do protihráčů i do většího počtu i když mohl přihrát lépe postavenému spoluhráči. Kdyby v závěru nedělal p*čoviny a normálně přihrál, tak Frenkie nemusel dostat červenou kartu. Napříč tomu, jsme zvítězili, takže velká gratulace. Každopádně Yamal už mě začíná štvát každým zápasem víc a víc.
Castecne souhlas, castecne na Yamala ne. Ten frajer je jeden z mala co udela 2-3 hráče, je rozdilovej a hold to sem tam posere. To bylo i u Messiho, kolik golu jsme dostali po jeho ztrate? To k tomu patri. Furt tam ma za sebou zalohu a obranu
Samozřejmě občas když to udělá tak není problém, zvlášť když nemá jiné možnosti okolo sebe, ale když má lépe postavené hráče pod sebou, tak má prostě přihrát. Navíc on kolikrát jde do vyloženě prohraného souboje a ztratí míč.
A kolikrat udela neco navic, co by nikdo neocekaval? To dela top hrace☺️ ja treba nesnasel Albu s jeho zaseknutím a nahráním dozadu i kdyz tam mel jasnou voblu dopredu a i tak ten frajer mel neskutečný pocet Acek
Problem je, že když objede ty hráče, tak to pak většinou zadrbe. Navíc to vypadá, že i nějak přestal střílet. Ale jinak chápu, že vytváří prostor pro ostatní, dokáže míč potáhnout a nevrací jen balon dozadu, jen by to sem tam chtělo větší přímočarost na styl Raphinhi.
Raphina je jiny typ hrace, neudela vic hracu najednou, je primocarejsi a vic se bije. Yamal je dribler a hračička. Souhlas, ze by Yamal mel vic zakoncovat
To souhlasím, typově jsou odlišní. Jen by tam Yamal sem tam mohl zkusit třeba naznačit a vystřelit, jednu kličku a vystřelit. Mohlo by to být víc překavpivé než to motat do tý doby než se umotá sám. Dřív to víc zkoušel a byly z toho i hezký goly. Dnes to mohl taky třeba zkusit, když byl u rohu vápna.
Ale asi to zkouší po vzoru Messiho to potáhnout přes víc hráčů a sám zakončit, ale Messiho level je pořád hooodně daleko.
Potrebuje dôveru, bez nej to nepôjde nikomu, aj Messi si viackrát neveril a nepremenil penaltu, alebo Alena neveril v seba a prehrali sme odvety LM... Celé je to v hlave!
Asi par případů bude, ale nepamatuji si, ze by nekoho takhle sundalo par zapasu. I kdyz psichyka je svine. Jen sem spis ten typ, sem kkt, posral sem to, chci to napravit a ne ze jdu za nekym “vyssim” hledat cestu. Ale to je náboženství no
Zasloužená výhra. Real skoro nic nehrál (tak trochu na Getafe).
Jediný, kdo se snažil zápas zdramatizovat, byl rozhodčí :) Naštěstí je Barca už zvyklá hrávat i proti 12cti.
Jinak výtky na Yamala docela chápu. Začínám u něj nějakou dobu vidět Dembelého syndrom - občas se na to hezky kouká, povodí si obránce, ale ve většině případů z toho nic není - špatná řešení svých akcí.
P.S.: Co to bylo na konci za situaci - balon se tam uprostřed našeho malýho vápna kutálí mezi 3 hráče Realu a naši nikde. Taková díra uprostřed.
Mě spíš Yamal začíná připominat Neymara,ten talent u obou tam beze sporu je,ale ty manýry začínají být hodně podobný,vztekání a negativní reakce na jakýkoliv kontakt,co čeká,je jasný že po něm půjdou,navíc podle mě je momentálně hidně z formy,takže je dobrý,ale už ne rozhodně excelentní a rozdílový hráč a i možná z tohohle tak nervní!!
Tak on mě celkově typově a herně připomíná Neymara (naštěstí prozatím tolik nesimuluje).
Smutný je, že mu dost faulů na něj nebude odpísknuta, tak jak to třeba bylo i u Messiho.
Takže si nejspíš vybere tu cestu, kde bude faulům víc přidávat, aby si toho rozhodčí všiml. Uvidíme.
Ale ten LB realu mal mat zltku uz davno a nie v 82.minute , sak on rukami zastavoval vela krat yamala. Len yamal nie vzdy zastavi a snazi sa pokracovat , neni su to nebezpecne fauly ale spravit to 10x bez zltej je blbost
Aj dopredu aj dozadu. Balde sprintuje
Moj pohlad je taky ze ano krasne spravil viniho koundeho aj cubarsi tam stal ako stlp. Ale tak isto aj lewa vpredu a keby nestal lopta by sa do nasej obrany ani nedostala . A ako prepac , ty si mozno spokojny ze dal gol a staci ti to , ja som tiez rad ze dal gol ale od utoxnika barcy co zaraba 550k by som cakal viac .
A detaily rozhoduju zapasy a toto je jeden z detailov .
Ako som napisal, kto chce pointu pochopi
V druhom zápase musíme zabrať.
Nehovorím že hral zle, ale že nič moc, to je rozdiel. Hansi ho mal striedať skôr..
aj ked opomeniem vek a silneho supera, tak aj tak to bol podla mna vyborny vykon od Yamala. som zvedavy na znamky
Ale asi to zkouší po vzoru Messiho to potáhnout přes víc hráčů a sám zakončit, ale Messiho level je pořád hooodně daleko.
Nemám žiadne nechty posledné minúty ma ničili 🤣
Raphinha je drak! 👍
To bude asi ve finále Ligy mistrů.
Jediný, kdo se snažil zápas zdramatizovat, byl rozhodčí :) Naštěstí je Barca už zvyklá hrávat i proti 12cti.
Jinak výtky na Yamala docela chápu. Začínám u něj nějakou dobu vidět Dembelého syndrom - občas se na to hezky kouká, povodí si obránce, ale ve většině případů z toho nic není - špatná řešení svých akcí.
P.S.: Co to bylo na konci za situaci - balon se tam uprostřed našeho malýho vápna kutálí mezi 3 hráče Realu a naši nikde. Taková díra uprostřed.
Smutný je, že mu dost faulů na něj nebude odpísknuta, tak jak to třeba bylo i u Messiho.
Takže si nejspíš vybere tu cestu, kde bude faulům víc přidávat, aby si toho rozhodčí všiml. Uvidíme.