V pohode, priznali chybu. Nám to znamená mínus 1 bod za remízu (možno bude chýbať k titulu). Rozhodcovia budú v pohode nominovaní na ďalší víkend a naj haluz by bola, ak by zase pískali nám.......
Cize anuluju ten gol dodatocne a potvrdia vysledok 1:1?
Lebo ja viem, ze nie a toto vyjadrenie je uplne ale uplne zbytocne. Ak rozhodca nedostane stopku do konca sezony. Ak budu nasadzovani ti isti, ktori kopia chyby v kazdom zapase.
normalne mam pocit, ze na zapas BArcelona - ATHM v odvete, by bolo idealne mat rozhodcu, ktori je z inej krajiny.
A co dal, body nám to nevrátí ale poškodí nás to moc. Jak je vůbec možné, že něco takového se stane když na to koukají a aspoň to nezváží nebo nezavolaní rozhodčího. Tohle není omyl ani přehlédnutí, já tohle vnímám jako záměrné poškození Barcelony.
Zlyhanie komunikácie je technicky problém, keď sa napríklad niečo pokazí. V tomto prípade ide však o zlyhanie rozhodcov VAR, respektívne o ich skryté úmysly.
VAR mohl umlčet pochybnosti o záměrném ovlivňování rozdhodčích. Bez VARu se dalo ještě spekulovat jestli to sudí neviděl, udělal náhodnou chybu nebo je kretén nebo podmázlej. Nyní s VARem je pro mě jasný, jaká varianta je ta nejvíce pradvděpodobná...Aspoň mi potvrdili to co si myslím už hromady let.
Bleskovky
6 dní
Vieme, kedy Barcelona odohrá zápasy o Gamperov pohár
Lebo ja viem, ze nie a toto vyjadrenie je uplne ale uplne zbytocne. Ak rozhodca nedostane stopku do konca sezony. Ak budu nasadzovani ti isti, ktori kopia chyby v kazdom zapase.
normalne mam pocit, ze na zapas BArcelona - ATHM v odvete, by bolo idealne mat rozhodcu, ktori je z inej krajiny.