Pri otvorení nového obchodu v Barcelone, Johan Cruyff skomentoval aktuálne dianie v klube. Ako vždy, jeho výroky nezostali bez povšimnutia.

Vypadnutie z Ligy Majstrov

"Som smutný, ale nie nehnevaný. V dvojzápase Barca robila čo mohla. Proti Realu zahrala najlepšie, teraz najhoršie. Zdravý úsudok neexistuje, ukázať len na nejakého hráča či trénera. Všetci hovoria to, čo predstavenstvo."

Neymar

"Kedysi som na jeho tému niečo povedal a následne sa o mne hovorilo, že kritizujem. Neymar je obeť všetkého, čo sa tu deje. Je to obeť a je ťažké zaujať stanovisko, pokiaľ neviete ako funguje šatňa. Je obeťou peňazí medzi trénerom a klubom."

Mužstvo

"O tom som hovoril už dávno. V šatni by mal rozhodovať tréner, ale v Barcelone to tak už štyri roky nie je. Preto je logické, čo sa teraz deje. Prvé, čo toto predstavenstvo urobilo, bol predaj hráča, ktorého Guardiola chcel. Od tej doby tam vládne kto, tréner?"

Martino

"Robí čo môže, ale je to zložité, keď máte rozhodovať a nerozhodujete."

Vedenie

"Pracujú štyri roky a je to zlé. Riešenie? Dobrým riešením by boli voľby. Pokiaľ ľudia nehlasovali a teraz sa na trávniku nerobia ľahké riešenia, musí rozhodnúť niekto, kto bude v klube niekoľko rokov a preto sú voľby potrebné."

Zubizarreta

"Predali Čigrinského napriek vôli trénera. Už s Guardiolom mali prvé problémy."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.