Johan Cruyff v rozhovore pre chorvátsky denník Jutarnji list označil poslednú kritiku na adresu Lea Messiho za nonsens. Takisto vyhlásil, že Barca sa už roky nedrží plánu a že na šatňu vplýva z vedenia klubu veľa škodlivého.

"Ako môžete povedať, že Messi v zápase proti Atléticu Madrid nemal záujem hrať, keď niekoľko dní predtým bol v Clásicu veľmi zainteresovaný a bol najlepším hráčom zápasu? Všetko sa točilo okolo neho, strelil tri góly a hral fantasticky. Nemôže to byť raz tak a inokedy inak," povedal Cruyff.

Okrem toho, tvorca Dream Teamu sa domnieva, že "že proti Atléticu, ten údajne nezainteresovaný hráč vytvoril najnebezpečnejšie situácie."

Katastrofálne chyby

Podľa Holanďana je Barcelona slabá, "pretože za posledných štyri či päť rokov Barca urobila katastrofálne chyby vo vedení. Niet divu, že mužstvo nemá stálu formu akú malo v rokoch 2006-2010, kedy vyhralo tri tituly Ligy Majstrov. Neexistuje žiaden plán, neexistujú žiadne tvrdé regulácie," priznal.

"V stabilnom prostredí by mala forma mužstva rásť v najdôležitejších zápasoch sezóny a tu to chýba," povedal. "Všetko je dôsledok toho, čo sa deje mimo šatňu. Tam sa začínajú problémy," zdôraznil Cruyff.

zdroj: sport.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.