Leo Messi sa do klubu vrátil skôr ako bolo plánované a dorazil vo vynikajúcej nálade.

Messi si pred ťažkým programom v auguste nechcel zbytočne predlžovať dovolenku, preto si ju o niekoľko dní skrátil, aby sa pripojil k mužstvu, ktoré sa na novú sezónu nejaký ten čas pripravuje. Argentínčan sa do metropoly Katalánska vrátil vo výbornej nálade, čoho dôkazom je aj správa pre fanúšikov na svojom profile na Facebooku. Hviezda FC Barcelona napísala: "Aké pekné je vás opäť stretnúť! LIO."

Z fotografie je vidieť, že Messi má obrovskú chuť trénovať s tímom. Pritom si pamätáme na to, že po finále Copa America sa na neho zniesla obrovská vlna kritiky. To isté sa stalo aj po MS v Brazílii, no Argentínčan sa otriasol a všetci vieme, že potom nasledovalo. Veríme, že v tejto sezóne to nebude o nič iné.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

ThreEk

top komentár
44
2015-08-01 09:22:17

Pokaždé když vidím Messiho upřímný úsměv na tváři,tak mě to zahřeje u srdce.Zvlášť po "zklamáních" s národním týmem. Snad mu to vydrží a bude hrát stejně,jako minulý rok :) Visca :)

slavo34

23
2015-08-01 10:58:50

Ešte teraz som smutný že v repre to nedotiahol až do konca na velkých turnajoch.No neuveritelne sa teším na dalšiu sezónu. Leo je pre mňa najlepší hráč histórie.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.