Brankár Valencie Diego Alves verí, že jeho krajan Neymar je na rovnakej úrovni ako Lionel Messi a Cristiano Ronaldo. Ďalej je názoru, že sa Brazílčan v budúcnosti určite stane najlepším hráčom na svete.

"Neymar bude zanedlho bezpochyby najlepším hráčom na svete. Som o tom presvedčený," povedal skúsený brankár pre Goal.com. "Bol som jedným z prvých ľudí v Španielsku, ktorí hovorili, že Neymar bude čoskoro medzi najlepšími, a tak sa aj stalo."

"Keď prišiel do Barcelony, mnoho ľudí malo pochybnosti, pretože o ňom moc nevedeli. Vedeli len, že je to zručný hráč a strieľa veľa gólov, to bolo asi tak všetko. Vždy som ale hovoril, že bude kľúčový. Na poslednej Zlatej lopte demonštroval, že je na rovnakej úrovni ako tí najlepší. Samozrejme, dnes musí súťažiť s hráčmi, ktorí sú absolútne neskutoční, Cristianom a Messim."

TIP | Neymar: Učím sa od najlepšieho
TIP | VIDEO DŇA: Neymar stretol samého seba

Neymar bol pred dvoma rokmi menovaný novým kapitánom Brazílie, no na Copa America svojej krajine nepomôže. Barcelona nechce, aby sa hráč po náročnej klubovej sezóne zúčastnil ešte na dvoch turnajoch, a preto bude viesť národný tím iba na Olympiáde v Riu.

"Neymar je pre národný tím dôležitý, ale máme aj iných hráčov. Dunga bude vedieť ako má tím hrať, pretože túto '​závislosť na Neymarovi'​ vytvorili média. Problémom je dôležitosť hráča. A nie je to tak iba u Neymara. Tiež sa to deje s Messim v Argentíne, s Ronaldom v Portugalsku a ďalšími hviezdami, ktoré sú pre svoje krajiny kľúčoví," myslí si.

zdroj: goal.com

foto: fifa.com

Montoya

12
2016-05-26 22:17:54

- Messi



















- Ronaldo
- Suarez
- Neymar

Jessy

-2
2016-05-26 23:25:34

Messi
Suarez
Neymar







Ronaldo

Ahonen2

12
2016-05-26 22:29:29

Neymar je skvelý hráč ale na úrovni Messiho nieje lebo Messi je momentálne najlepší hráč sveta a kráľ futbalu. Visca el Barca Campeones.

blauigrana

9
2016-05-26 23:01:27

od Messiho to ma moc daleko :)

Sabuliak

5
2016-05-26 23:35:56

Ney je vynikajuci technycky hrac . Leo tiez , len rozdiel je ze Messi spravi za zapas okolo 10 kluciek menej a aj cez to timu dokaze pomoct viac :)
Ako nic proti Neyovi ale klucky niesu vsetko , efektifita klucky je hlavna a to ma Leo zatim odost lepsie

NeymarMagic

0
2016-05-27 14:16:07

Neymar je troch viac sólo hráč vie na seba upútať aj 3 hráčov súpera zatiaľ čo Messi má geniálne nahrávky :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.