Nolito neprezradí svoje budúce pôsobisko do skončenia EURA. Očakáva sa však, že posilní Manchester City, všetko tiež nasvedčuje tomu, že Andalúzan sa už zmieril s tým, že Barca za neho výkupnú klauzulu vo výške 18 miliónov eur nevyplatí.

TIP | Busquets: Nolito? Za tú cenu je to skvelý nákup

Španielsky reprezentant povedal, že nie je rozhorčený z toho, že sa ho Barca rozhodla nekúpiť. "Som pokojný a šťastný, veci si užívam ako malé dieťa. Pokiaľ sa Barcelone podarí kúpiť ďalšieho útočníka, tak gratulujem, nemám s tým žiadny problém," vravel na tlačovke.

Vzhľadom na to, že bol spájaný taktiež s viacerými klubmi s Premier League, reportér sa ho opýtal na referendum, pre ktoré Veľká Británia odstupuje z Európskej únie. "Vidím, že túto otázku ste mali pripravenú. Nemá to na mňa vplyv, veľmi tomu nerozumiem a neriešim to," komentoval s úsmevom.

Nolito sa vyjadril taktiež k téme národného tímu Španielska. "Predtým sme tiež neboli tak veľmi dobrí a teraz, rovnako tak, nie sme až tak zlí. Vieme, ako funguje tento svet a obzerať sa za tým, čo už je za nami, nie je potrebné. Španielsko hrá dobre, máme kvalitný tím, našich súperov budeme rešpektovať, no úprimne by sme sa nemali obávať žiadneho celku."

TIP | Nolito dohodu s Guardiolom poprel

V Španielsku sa tiež špekuluje o tom, že do zápasu proti Taliansku by mohol zasiahnuť hráč Celty Vigo s cieľom posilniť stred poľa. Nolito s tým pritom nemá žiadny problém. "Tréner rozhoduje, je nás tu 23, mali by sme byť pokojní a pokiaľ si tréner myslí, že to je najlepšie, potom skvelé."

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

singo1

9
2016-06-25 09:11:33

Dobry hrac srdciar takeho by som rad videl v barce lenze asi neuvidim .

Jhonys

7
2016-06-25 11:04:04

Ohledně Brexitu jo :D :D https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/...

jokerito

3
2016-06-25 18:22:40

Ja vo ec nechapem ze ho nevezmu za tie peniaze to radsej dame za ineho 30 mega?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.