Ročník 2016/2017 poriadne ani nezačal a Barca má okrem jednej trofeje aj troch zranených hráčov. Včerajšiu odvetu Španielskeho superpohára nedohral Javier Mascherano, ktorého zradil hamstring.

Argentínčan sa z trávnika porúčal zhruba 10 minút pred koncom zápasu. Našťastie, ide len o drobné natiahnutie svalu a zhruba za týždeň by trénerovi mohol byť k dispozícii. To však znamená, že úvodný zápas novej Primera Division nestihne.

Proti Realu Betis Luis Enrique musí hľadať riešenia, pretože okrem Mascherana je na maródke aj Jeremy Mathieu - takisto so zadným stehenným svalom. S vysokou pravdepodobnosťou sa k Piquému do obrany dostane Umtiti, ktorý si v odvete proti Seville radil výborne.

TIP | FC Barcelona 3-0 FC Sevilla: Semafor
TIP | Gólové momenty: Barca 3 - 0 Sevilla

Umtiti sa síce postaral o penaltu pre súpera, keď strela Mariana v pokutovom území zasiahla jeho ruku, no nič to nemení na tom, že francúzsky stopér odohral vynikajúce stretnutie. Čo sa týka ďalších zranení, proti Betisu Sevilla do hry nezasiahne Andrés Iniesta, ktorý si lieči natiahnuté predné krížové väzy v kolene.

Ďalšie svalové zranenie tejto sezóny

zdroj: sport.es
foto: sport.es

jjnovo

33
2016-08-18 10:44:11

Tak snad jsme si ty zranění vybrali teď na začátku a po celou sezónu se nám budou tak nějak vyhýbat. :)

Dody7

12
2016-08-18 11:23:03

Ne, že bych mu to nějak přál, nebo tak, ale alespoň bude základní dvojice Piqué a Umtiti a snad přesvědčí trenéra, že tak by měla vypadat obranná dvojice!

Johny18

10
2016-08-18 12:05:23

teraz sa ukáže výhoda širokého kádra aspon budú mocť na začiatku dostávať viac priestoru nové posily a vždy je lepšie sa zraniť teraz ako ku koncu sezony:))

quentin

0
2016-08-19 11:15:26

Teraz sa ukazuje Luchova genialita a prezieravosť ohľadom nákupu a rozšírenia základného kádra. Máme tak silný a široký základný tím a hráčov, ktorí dokážu hrať na viacerých postoch, že nemám obavy. Pred rokom, či dvoma by som tie obavy mal.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.