Prezident katalánskeho veľkoklubu Josep Maria Bartomeu v rozhovore pre Catalunya Radio hovoril hneď o niekoľkých témach. Niečo prezradil o Bravovom odchode, povedal tiež, že Leo Messi je na svete futbalistom číslo jeden.

Bartomeu: Názov Camp Nou sa zmení

Bartomeu priznal, že o predĺžení kontraktu s Luisom Enriquem sa ešte bude diskutovať. "Nehovorili sme o tom teraz, a rovnako nie počas Vianoc, príde na to ten správny čas vo februári alebo marci, pretože sme sa zhodli na tom, že to nebudeme rozoberať v tejto fáze sezóny. Teraz sa sústreďujeme na ligu a Ligu majstrov."

Pre katalánske rádio tiež tvrdil, že klub plánuje obnoviť zmluvu niektorým oporám mužstva, vrátane vicekapitána Blaugranas. "Hovorili sme s Messim, podobne ako so Suárezom či Rakitićom. Budeme to rozoberať v nasledujúcich mesiacoch, pretože s nimi plánujeme predĺžiť kontrakt," vravel.

"Leo je jednotkou na svete. Neovplyvnila ho ani prehra na Copa Ámerica či daňové otázky, pri ktorých trpí celá rodina. Hovorili sme s ním, s jeho agentmi, s jeho rodinou... Je však veľmi silný, je to víťaz a vrátil sa lepší než kedykoľvek predtým," chválil najlepšieho hráča planéty, Lionela Messiho.

Bartomeu ďalej trval na tom, že odchod si vyžiadal sám Claudio Bravo. "Chceli sme s ním obnoviť kontrakt, ale povedal, že o to nejaví záujem, pretože má iné projekty. Pochopili sme, že dva roky pred vypršaním zmluvy nastal ten správny moment na jej rozviazanie. So sumou za neho sme spokojní, cieľom však nebolo zarobiť," dodal.

Pilier čilskej reprezentácie putuje do anglickej Premier League, kde posilnil City

Zdroj: mundodeportivo.com
Foto: mundodeportivo.com

yoyocortex

18
2016-08-30 13:02:48

Barca pod Bartomeuom je ekonomicky zdravá,konkurencie schopná,jedinečná s dôrazom na úspešnú budúcnosť klubu.ďakujem že tento klub mi dáva tak veľa pozitívnych a radostných pocitov.

tominno9

3
2016-08-30 14:15:56

"So sumou za neho sme spokojní, cieľom však nebolo zarobiť" mám dojem že jeho cieľom zarobiť nikdy nebolo a ani nebude!

Teo07

7
2016-08-30 14:34:23

Barcelona je cieľová destinácia. Preč sa ide za zásluhy, na dôchodok, alebo kvôli vysokému veku a vysokému platu. A na tom sa nezarába. Tak to v Barcelone bolo a aj vždy bude.. Našťastie.

sid1

6
2016-08-30 14:40:57

neviem, je cielom fungovat ako Arsenal? Pokial klub funguje ekonomicky v poriadku a zaroven hraci vedia,ze im dokaze aj v tychto veciach okolo odchodu pomoct tak mi to pride ok. Mozno cosi financne stratis ale na druhej strane mozes ziskat, ze potencionalny hrac si radsej vyberie barcelonu a nie niekoho ineho lebo vie, ze sa k nemu nebudu chovat ako k tovaru. Napr vid Villa, to bolo podla mna velmi ludske riesenie.

tominno9

6
2016-08-30 18:45:28

Dlh je veľký, čiže klub úplne ekonomicky v poriadku nefunguje a predať TOP gólmana do mužstva akým je city za takéto "drobné" nie je zrovna obdivuhodné, mohli ich viac podojiť!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.