Lea Messiho vyspovedal britský denník The Sun. Najlepší hráč sveta rozprával o svojom súčasnom klube či zápase proti Manchestru City, ktorý je na programe už zajtra večer.

Barca je jedna z mála

"Áno, je to tak. Systém Barcelony pozná každý. Môžem však povedať, že sme jedným z mála klubov, ktorý ho majú, no každý tréner má svoje myšlienky a vnáša ich do hry. Veľa zmien sme nezaznamenali. Pod Luisom Enriquem sme agresívnejší a útočíme so značnou rýchlosťou. Počas Pepa sme na brejky až tak neútočili."

Bezchybný tím?

"Bolo niekoľko zápasov, v ktorých sme hrali tak, že to bolo až nemožné, aby nám súper uškodil. A takmer vždy sa to dialo vo veľkých zápasoch. Finále Ligy Majstrov v Ríme bolo jedným z tých stretnutí, v ktorých sme zahrali perfektne."

TIP | Kto si proti City obuje Iniestove kopačky? Možností je viacero


Finále Ligy Majstrov 2009 a 2011

"V oboch som mal úžasné pocity, ale prežívame ich iným spôsobom. V každom globálnom športe ak strelíte gól, urobíte radosť fanúšikom, no možno sa tým tešiť len v tej chvíli a na danom mieste."

Sergio Aguero a Luis Suarez

"Kun je veľmi priamy a pokojný človek, skvelý parťák a jeden z najlepších útočníkov, tak ako Luis. Sú od seba odlišní, ale obaja sú schopní rozhodnúť o osude zápasu."

Manchester City

"Je to skvelý tím. Vždy, keď na nich narazíme, majú skvelý tím, ale vďaka práci Pepa Guardiolu sa ešte zlepšili."

TIP | City - Barca: Nominácia


Spolupráca v tíme

"Sme tím a spoločne ideme za víťazstvom. Nikto nie je egoista. Vždy sa snažíme tešiť sa zo spoločnej hry a góly nám dodávajú sebadôveru, pretože vždy, keď máme zápas pod kontrolou, snažíme sa oslavovať spoločne. Všetci si výborne rozumieme."

zdroj: thesun.co.uk
foto: thesun.co.uk

Azulgranas

23
2016-10-31 11:36:22

Viac sa mi páči tento systém ako ked to bolo za Pepa, podľa mňa je to atraktívnejšie.

Piqu3

10
2016-10-31 11:53:41

https://www.youtube.com/...

Radovan

11
2016-10-31 12:27:21

podla mna je terajsi styl celkovo krajsi...ale za guardiolu ked sme mali vrchol formy, tak to bolo ako z inej dimenzie, ked sa ale nedarilo tak to bolo celkom nuda bez nejakej inej myslienky

GabrielSVK

10
2016-10-31 13:41:37

Ale v podstate hráme veľmi podobne ako za Pepa. Teraz máme ale hráčov čo dokážu hrať aj na protiútoky, lebo máme Neymara a Suareza a predsa len Pedro bol skôr technickejší typ ako nejaký "dravý rýchli útočník, David Villa bol na tom podobne, ale teraz predsa len taký Neymar zoberie zodpovednosť viac na seba ako dakedy Pedro, čím nechcem povedať, že bol zlý ani nič podobné. Bol to super hráč. Ale v podstate teraz máme aj iných hráčov a tak. A inak celkovo si myslím, že Davida Villu je obrovská škoda, to je proste pán útočník/respektíve bol. Veľká škoda, že už nehrá v Európe v nejakom dobrom klube.

Marco01

3
2016-10-31 14:02:50

Pedra skôr zdobila práve rýchlosť..technicky nebol až tak skvelý..este mal výborne zakončenie..ale postupom času už nebol taký efektivny

Federer

1
2016-10-31 17:01:26

Lebo ho nestavali

cantres

-5
2016-11-01 10:38:16

sportovní sázky, velmi spolehlivé http://dampese.blogspot.c

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.