Prezident FC Sevilla José Castro ponúkol svoj pohľad na finále Copa del Rey proti FC Barcelona. Zápas je na programe už dnes o 21:30 na Wanda Metropolino.

Finále

"Budeme mať svoje príležitosti a som si istý, že môžeme vyhrať. Trofej pocestuje do Seville. Vždy som optimista, no v tomto prípade som ešte väčším optimistom, než zvyčajne. Hráme sezónu plnú vzostupov a pádov, máme za sebou lepšie aj horšie chvíle, ale v sobotu nás s určitosťou čaká jedna z najlepších. Vzhľadom na nášho súpera nepôjde o jednoduchý zápas, ale v dôležitých momentoch sa Sevilla dokáže transformovať."

Stav mužstva

"V mužstve panuje nadšenie, podobne je to aj v realizačnom tíme. Hráči majú veľkú nádej na úspech a cítia zodpovednosť. Sú šťastní a cítia, že môžu dokázať niečo veľké."

Súper

"Aby sme vyhrali, svoju prácu si musíme vykonať veľmi dobre. Barcelona má trojnásobne vyšší rozpočet, je zvyknutá hrať vo finále a niektorí jej hráči nie sú z tejto planéty."

"Má fantastický káder s Messim či Iniestom. My takisto máme vynikajúci káder, úžasných hráčov a nádej na zisk trofeje, ktorú nám nikto nezoberie. K stretnutiu musíme pristúpiť s jasne vytýčeným cieľom a motiváciou, vďaka ktorej vybojujeme titul."

zdroj: as.com
foto: as.com

myzuFCB

8
2018-04-21 14:19:30

Je pekné, že si tak verí, ale dnes sa budeme tešiť my. Niet pochýb, že to bude náročný zápas, ale máme oveľa lepší káder než oni. Nie je na mieste porovnávať tieto dva mužstvá. Je to neporovnateľné...

T0M10

top komentár
50
2018-04-21 14:43:25

mame ovela lepši kader ako AS Rim

Kapo610

13
2018-04-21 14:21:09

respekt Seville, ale dufam ze vyhrame, aj s minimalnym rozdielom

Marian

10
2018-04-21 15:32:22

Povedal to dobre. Je to motivačné pre hráčov Seville a vytvára týmto aj tlak na nich, aby to neodflinkali a dali do toho všetko.
My zvyklneme vstupovať do zápasov v lážo-plážo tempe a ak tomu bude aj dnes, má Sevilla možnosť dať prvý gól zápasu.
Musí aj Txingurri namotivovať našich hráčov, aby zamakali od začiatku a neprespali vstup do zápasu. Papierovo sme lepší a verím, že to potvrdíme aj hrou a výsledkom, ktorý nám prinesie trofej.

Zmazaný užívateľ

8
2018-04-21 16:09:52

Hodně bude záležet na celkovém přístupu týmu k zápasu,jak budou koncentrovani,jak zahraje obrana a záloha,jak zvládne Barca presovst atd. Zapas to bude hodně těžký,moc moc si přeju výhru Barcy,ale mám takové divné tušení,ze tentokrat zvedne trofej nad hlavu Sevilla. Moc rad bych se pletl a taky doufám ze jsem s tím tusenim úplně mimo,ale... no uvidíme. Dejte do toho chlapci všechno,už (jen) kvůli Iniestovi....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.