29. novembra privíta Barcelona na svojom domovskom štadióne Real Madrid. O komentár k stretnutiu, ktorý priťahuje pohľady z celého sveta, bol požiadaný gólman 'Los Blancos', Iker Casillas. Zároveň mal príležitosť stretnúť sa s Davidom Villom pri príležitosti menovania nových členov do správnej rady AFE.

"Ráno som stretol Davida Villu a o El Clásicu sme prehodili zopár slov. Teraz tu však máme zopár zápasov, ktoré sú pred derby s Barcou a na tie sa treba sústrediť," povedal Casillas.

Španiel vzápätí nešetril slovami chvály na adresu trénera Kataláncov, Pepa Guardiolu: "Guardiola je skvelý tréner a človek. Je jedným z najúspešnejších a najlepších trénerov v Európe a môže byť príkladom pre nás všetkých."

Nasledovala otázka ohľadom štipľavého slovníka súčasného trénera Joseha Mourinha na adresu mužstva z Nou Campu: "Pozrite sa do archívu, pretože som na túto otázku odpovedal minimálne 20 krát."

Casillas tiež pochválil aj 'El Guaje', ktorý sa v Nou Campe rýchlo aklimatizoval. "O Davida sa netreba báť, vie kedy treba strieľať góly. Do Barcy priniesol žiadúci efekt, lebo opäť skóruje. Teší ma, že sa mu v Barcelone tak darí. Nadchádzajúce derby bude úžasným predstavením," dodal.



zdroj: marca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.