V honbe za náhradou za Jose Manuela Pinta ako druhého brankára klubu padol Kataláncom do oka gólman Paris Saint-Germain, Gregory Coupet. Tento brankár sa pozdáva najmä trénerovi prvého mužstva Guardiolovi.

Pintova zmluva s klubom končí 30. júna 2011 a je viac ako pravdepodobné, že kontrakt mu nebude viac predĺžený. Coupet je v Paríži v podobnej situácii a na konci júna podľa všetkého z Parc des Princes odíde.

Tento 37-ročný bývalý francúzsky reprezentant zatiaľ ani zďaleka neuvažuje o ukončení svojej futbalovej kariéry. Ani potom ako v tíme stratil pozíciu brankárskej jednotky a teraz viacmenej len kryje chrbát súčasnej jednotke medzi troma žrďami, Arménskemu reprezentantovi Apoulaovi Edelovi.

V každom prípade má Coupet so Španielskou ligou svoje skúsenosti, keď bol brankárom v Atleticu Madrid. Nedávno sa však pre francúzske média vyjadril, že zahraničie ho už neláka, ale ktovie ako by reagoval na vábenie Barcelony, keď práve takýto angažmán by mohol byť zábleskom na konci jeho aktívnej futbalovej kariéry.


zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.