Holandský ofenzívny záložník prišiel do Barcelony už včera a neskôr aj podpísal s Katalánskym klubom zmluvu. Pripustil, že "cítím sa trochu nervózne" a zároveň povedal, že "je to najlepší klub na svete."

Krátko po príchode o 11:50 z Holandska bol hráč prijatý priamo na Nou Campe, kde sa mali všetky rokovania ukončiť podpisom zmluvy. Ako prvé nasledovali tradičné fotografie pred budovou pred tradičným erbom klubu. Nasledoval krátky rozhovor pre oficiálnu stránku klubu a pre BarcaTV. "Byť tu je niečo špeciálne, som veľmi šťastný," povedal.

"Šťastný okamih"

Novinári sa ho pýtali na jeho prvý deň v Barcelone. Holanďan povedal: "Trochu som nervózny, ale to je normálne. Som v najlepšom klube na svete, je to neuveriteľný tím. Je to pre mňa šťastný okamih."

Narážajúc priamo na klub Afellay priznal: "Ešte si všetko ani neuvedomujem." Tiež odpovedal na otázku, aký dojem na neho Katalánsky klub urobil: "Len teraz som došiel, je to môj prvý deň v meste vôbec, ale čoskoro vám budem vedieť odpovedať."

Veľký sen

Futbalista si je dobre vedomý toho, čo znamená hrať v mužstve Pepa Guardiolu. "Je to všetko jeden veľký sen," pokračoval, "Každý hráč by chcel byť na mojom mieste. Kohokoľvek by ste sa spýtali, či by tu chcel hrať, odpovedal by kladne," dodal.


zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.