Alvaro Morata je bývalý hráč Realu Madrid teraz v službách Juventusu Turín. Hoci Juventus poslal cez Los Blancos do finále práve on, z gólov sa netešil a voči svojmu bývalému klubu prejavil veľkú úctu.

Svoju náklonnosť voči Los Blancos chce Morata potvrdiť aj vo finále Ligy Majstrov v Berlíne proti Barcelone, kde by ho gól do siete Ter Stegena určite veľmi potešil. "Samozrejme, gól proti Barcelone by ma tak nebolel ako proti Realu, ale než budem myslieť na oslavy, musím ten gól prv streliť," povedal Morata pre UEFA.com.

"Dať gól proti Barcelone vo finále Ligy Majstrov nie je jednoduchá úloha. Za Madrid som hral mnoho rokov a určite nepoviem, že je to pre mňa extra motivujúce, keďže už samotné finále Ligy Majstrov je motivujúce dostatočne. Čeliť Barcelone je však pre mňa vždy niečo špeciálne," uviedol.

Útočník si kažopádne je vedomý pozície svojho tímu: "Určite do Berlína nevycestujeme s tým, že sme Barcelone podradení. Ak by sme si mysleli, že nemáme šancu vyhrať, ani by sme tam nešli," uzavrel.

zdroj: insidespanishfootball.com
foto: insidespanishfootball.com

Mates19

26
2015-06-02 12:51:56

Zatial to zhodnotili triezvo Morata Vidal a Buffon...Ja neviem ale všetci len z Juventusu rozprávajú od nás vravel zatial len Messi :D
Netreba ích podceniť...to sa asi vo finále nemôže ani stať

Ardit

20
2015-06-02 13:21:01

Presne nesmieme ich podcenit ist do zapasu s repsketom a dat im 3 goly :D

Marian

5
2015-06-02 15:42:05

Álvaro, ďakujeme Ti, že si sundal Real, potešil si nás veľmi. Ale prepáč, my Ťa nepotešíme. Vo finále uvidíš detaily...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.