24 ročný bývalý hráč Barcelony, v súčastnosti hrajúci za Stoke City FC, napomenul španielskeho trénera za to, že počas ich spoločného pôsobenia na Stadio Olimpico ho využíval ako krídelníka.

Bojan Krkić obvinil Luisa Enriqueho a Franca Baldiniho za jeho neúspech uplatniť sa v AS Rím. Španielsky národný útočník povedal, že tréner Barcelony ho dával hrať mimo jeho prirodzenej pozície, kým športový riaditeľ Giallorossi ho mal znevažovať.

24 ročný hráč prešiel mládežníckymi tímami na Camp Nou, kým prestúpil v lete 2011 na Stadio Olimpico za 12 miliónov eur. Bojan verí, že sa mohol v Ríme rozvíjať, keby bol správne vedený.

"Konečne hrám na svojej pozícii, nie ako v Taliansku," povedal pre Corriere dello Sport.

"Som útočník. Nanajvýš môžem hrať za útočníkmi, ale nie ako krídelník."

"Luis Enrique ma nepoznal dosť dobre. Strávil som komplikovaný rok v Ríme pod jeho vedením."

"Neskôr som nebol v plánoch nového trénera."

"A k tomu všetkému som mal problémy s Baldinim. V jeden deň mi povedal, aby som zostal, na druhý zas, že ma môžu predať. Jednoducho znevažoval ma, to je všetko. Je škoda, že sa naše cesty rozišli tak, ako sa rozišli."

Bojan tiež vyvrátil tvrdenie, že Francesco Totti kládol príliš veľký tieň na utočníkov AS Rím. Trval na tom, že nemal problém s tým, že kapitán Rimanov bol súčasťou útočnej línie. "Naopak," dodal. "Vy ste ten, ktorý sa musí prispôsobiť."

zdroj: goal.com

foto: goal.com

cruyff

3
2015-06-23 09:59:53

nebolo to len Bojan, Lucho v Taiansku vyhorel, ako fakľa a média ho kritizovali, že chce v SO naordinovať štýl FCB a jeho metódy boli pre talianov ,,čudné,,. Ked som si niekedy pozrel zápas, alebo zostrihy, tak na konci sezóny som si myslel, že Lucho skúša v každom ,,rotovať,,. Skôr to v mužstve pôsobilo chaoticky a Bojana mi bolo veľmi ľuto. Nevedel sa nájsť a bolo vidno, že sa trápi. ..visca..

cruyff

3
2015-06-23 10:02:10

..SO-AS Rím..

MRaper

7
2015-06-23 11:19:32

Bojan byl hodne precenovanej ale urco lepsi jak Deulofeu a spol.

emiliano

0
2015-06-23 13:03:31

ten titulok - vôbec nepovedal, že je Lucho vinný, povedal, že ho nepoznal. Nemám rád tie polopravdy a prekrútenia ruského boľševického typu.

TK10

1
2015-06-23 17:27:23

Toto nieje celý rozhovor sním. Sútu len neikotré najzaujímavejšie výroky z jeho rozhovoru.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.