Rôzne zranenia hráčov Blaugranas otvárajú dvere viacerým talentovaným futbalistom z béčka, ktorí by sa v zápase proti Bilbau mohli ukázať minimálne ako striedajúci hráči. Najpravdepodobnejšie sa aktuálne podľa španielskych médií javí povolanie dvojice Gerard Gumbau & Juan Camara.

Práve táto dvojica hráčov z rezervy katalánskeho celku by mohla byť Luchom zaradená do nominácie, myslí si denník Sport. Gerard Lopez (tréner tímu B) je ochotný nezobrať ich na úvodný zápas béčka proti Cornelle a kouč prvého tímu by túto dvojicu uvítal pri absencii Douglasa, Adriana a Jordiho Albu.

V prípade nominovania dvojice Enriquem by však rozhodne nezaintresovanú verejnosť prekvapil. Obaja sú záložníci, hernými štýlmi sa však navzájom líšia. Pre Camaru by sa jednalo o prvé skúsenosti s A tímom, Gumbau už nastupoval počas amerického turné. Počas neho hral dokonca viac ako Sergi Samper, jedna z perál La Masie, ktorá bude hrať s určitosťou počas víkendu za B tím.

Alejando Grimaldo, krajný bek vyzerá byť pripravený počas víkendu nastúpiť za béčko. Jeho postavenie v našej rezerve je podstatné a Luis Enrique by ho v zápase zrejme aj tak nepoužil. Všetky tieto špekulácie však vyvráti až Gerard Lopez, ktorý v sobotu popoludní oznámi nomináciu na zápas proti Cornelli. Logicky tí hráči, ktorí budú chýbať, budú nominovaní na Bilbao.

Zdroj: sport.es
Foto: archív

Vojta_FCB

7
2015-08-21 22:46:12

achjo...

Samuel10

9
2015-08-21 23:07:14

Prečo neskúsil Grimalda, keď všetci naši ľaví obrancovia sú mimo?

fantomas

6
2015-08-21 23:44:36

Tak momentálne dostal Grimaldo zelenú. Tým pádom by bolo asi ozaj zbytočné brať Grimalda, keďže by sedel - ako je napísané aj v článku. Na druhú stranu mohol by dostať minúty v prípade, že by sme vyhrávali a Alba by predsalen po zranení nemusel odohrať celý zápas. Klub ale zrejme chce, aby béčko ustálilo svoju pozíciu a na zápas proti Bilbau určite nie je Grimaldo kľúčový hráč - tak ako je pre béčko.

fantomas

5
2015-08-21 23:44:55

*pardon, Alba dostal zelenú..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.