Antonio Sanz, hovorca agentúry, ktorá zastupuje Pedra Rodrigueza prezradil, že Manchester United ponúkal tú sumu peňazí, ktorú mala v ponuke aj Chelsea Londýn. Jose Mourinho však konal rýchlejšie a preto sa Pedro predstaví na Stamford Bridge.

"Každý vie, že Manchester United mal o služby Pedra veľký záujem, no Chelsea bola značne rýchlejšia a v priebehu 24 hodín dospela s Barcou k dohode. O niečo neskôr došla k dohode aj s nami a v skutočnosti to išlo bleskurýchlo," povedal Sanz.

"Manchester United ponúkal tú istú sumu peňazí, rozdiel bol iba v bonusoch, no najrýchlejšia bola Chelsea, hoci svoj záujem prejavil aj Manchester City. Pre nás je to signál, že posledné roky od Pedra boli dobré," uviedol.

"Akákoľvek zmena potrebuje svoj čas na adaptáciu, no jazyk pre Pedra nebude žiadnym problémom. Futbalový jazyk je okrem toho univerzálny. Pre neho to bude veľký rok a je jednou zo senzácií Premier League. Pokiaľ odchovanec Barcelony odchádza do iného tímu za takéto peniaze, len to ukazuje ako dôležitý bol v histórii klubu," uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Busque5x5

6
2015-08-22 16:19:11

V niektorom článku som dnes čital že barca ponúka 45mil€ za reusa...vie o tom niekto viac?

dardel

2
2015-08-22 16:46:52

nespominate si kde ste to citali? som precesal katalanksu tlac a tam nikde ani zmienka. dokonca podla nich nik uz do januara nepride.
edit: nasiel som toto, ale neviem ci BeInsport je az tak doveryhodny http://www.barcablaugranes.com/...

Federer

10
2015-08-22 16:20:13

Dolezity bol za Pepa. Teraz nejdolezitejsi nahradnik. Ale ta katastrofa ak sa zrani 1-2. hraci z MNS to si neviem predstavit. Barca ma 11-12 hracov schopnych na CL a vrchol La Ligy. Nic viac. Pozor !!!

tomessi

3
2015-08-22 21:42:21

Musime verit ze do silvestra to zvladneme bez vacsich strat, caka nas cca 28 zapasov, na to kvalitu mame. Uvidime aky bude los skupin v LM/konecne by sme mohli mat nieco lahsiie/, nepochybujem ale zeby sme nepostupili. Cdr by nemal nyt problem. Velka zataz bude este MS klubov. Ale najtazie pride po novom roku... Visca el Barca

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.