Tréner FC Barcelona po zápase s Leverkusenom na tlačovej konferencii bránil svojich zverencov. Tvrdí, že tento tím si zaslúži, aby mu ľudia viac verili.

Zranenie Iniestu

"Zranenie Iniestu je smutná správa. Po prvé vzhľadom na hráča a po druhé - zdá sa, že toto je už vtip. Išlo o ďalšiu komplikáciu, no ukázali sme, že sme konkurencieschopní. Som veľmi spokojný s tým ako mužstvo zareagovalo a prosím o viac dôvery v týchto hráčov. Naša situácia nie je jednoduchá."

Slabá hra

"Niekedy vyhráte, lebo vo víťazstvo veríte a inokedy vyhrávate srdcom. Súper mal takisto svoje šance. Tento výsledok mužstvo posilní. Myslím si, že toto mužstvo si zaslúžia viac dôvery. Väčšina fanúšikov nás podporovala, ale niektorí pískali. Pri vedení 2:1 podporu nepotrebujeme, tú potrebujeme za stavu 0:1 či remíze 1:1. Tí, ktorí pískali, nech pískajú, no piskot je nezaslúžený. Budú hrať hráči, ktorí potrebujú podporu a nie piskot."

Ťažký zápas

"Bol to ťažký večer. Išlo o druhý zápas bez Messiho, pretože nehral už proti Las Palmas. Nemáme najlepšieho človeka a vyhrali sme druhý zápas. O mužstve to napovie veľa dobrého. Súper nám pritom nedovolil hrať. V druhom polčase som videl lepší tím, viac si veril. Som spokojný s tým, čo sme dosiahli."

Zranenia

"Neviem, prečo máme toľko zranených hráčov. Taký je život. Sú aspekty, ktoré na to môžu vplývať, ale verejne na túto tému nebudem hovoriť. Iniesta je pre nás základný hráč."

Neymar

"Podľa mňa zahral veľmi dobre. Toto je tím a preto sú niektoré názory médií chybné. Títo hráči idú stále naplno. Nemôže zo seba dať viac tak ako sa hovorí, bez ohľadu na to, či Lea máme alebo nie."

Suarez

"Jeho postoj som dnes videl v každom hráčovi. Striedania nám dodali sviežosť, ale všetci zo seba dali všetko od začiatku do konca. Naša myšlienka je vždy tá istá bez ohľadu na to, kto hrá. Oveľa ťažšie je niečo vytvoriť, než zničiť."

Chyba pri inkasovanom góle

"Bránime zmiešaným spôsobom - zónovo aj individuálne. Nie je to otázka toho, kto to zavinil. Všetci niekedy urobia chybu. Musíme sa sústrediť na pozitívne veci. Nehľadáme vinu, treba podporiť. Toto chcem stále."

zdroj: as.com
foto: sport.es

Aministrator

23
2015-09-30 09:11:17

pískanie je uplne trapné, všetci fans vidia v akých problémoch mužstvo je a nie len svojou vinou, môžeme byť radi že ako tak vieme postaviť schopný základ a oni idú ešte pískať ked vedia že sa hrá v imporovzovanej zostave, nezohratosť menej skúseností...mali by si zvykať do januára to bude viac menej stále to isté

Aministrator

22
2015-09-30 09:13:45

... vydreté výhry, remízy..sem tam prehra.. iba magor by si myslel že toto prejdeme bez hernej či výsledkovej krízy. skôr je zázrak že máme len jednu prehru zatial

barca87

8
2015-09-30 09:29:29

veru tak...keď sa človek pozrie momentálne na to mužstvo, tak po zranení iniestu tam už nie je taký ozajstný tvorca hry...stred poľa viac-menej defenzívny hráči, vpredu neymar, ktorý je zatiaľ nemastný-neslaný a suarez je zakončovateľ, nie však tvorca...bude to ťažké a každé víťazstvo, akokoľvek vybojované, bude len ukážkou charakteru tohoto mužstva...

fofo112

16
2015-09-30 09:25:33

znova rozhodoval Suarez,neviem čo tí kritici od neho očakávajú nech si konečne uvedomia, že on nie je typ technického hráča on je vyslovený zakončovateľ čo nám ukazuje v každom zápase.

muckie

6
2015-09-30 09:27:10

každý zápas je iný a každé mužstvo má právo na slabé chvíle
hoci práve od toho nášho to nikdy nikto nečaká, stále čakáme iba vynikajúce výsledky a perfektnú hru, preto klobúk dole aj pred menej skúsenými a nezohratými hráčmi,ktorí to zvládli a dotiahli zápas do víťazného konca.Body sú doma a ideme ďalej hoci to bude ťažké z dôvodu zranenia kľúčových hráčov.Dúfam, že Andres nemá nejaké vážne zranenie.

mizap

5
2015-09-30 09:28:28

No v jednu chvíli si hra Barcy zasloužila pískot, bylo to opravdu hrozný. To znají všichni fotbalisti. Nedělal bych z toho vědu, Barca se z té krize zcela jistě dostane, je to velmi silný klub. Akorát musíme vydržet zlý časy, o nic víc tady nejde.

jokerito

11
2015-09-30 09:50:07

V podstate súhlasím s každým komentom tu. Toto je ťažké obdobie, ktoré treba prekonať. Bude ešte veľa takýchto zápasov ktoré budeme musieť vydrieť aj keď sa nám to nepáči. Stále dúfam, že za túto komplikovanú jeseň budeme na jar odmenení. Fandím Barce v dobrom aj zlom.

preskociil

13
2015-09-30 11:17:48

Vsetko zle je na nieco dobre. Nemam rad zranenia a o to viac ked sa to deje v Barcelone, ale netreba vesat hlavu. Teraz sa ukaze ako je nas tim silny. Psychika bude v tomto momente klucova, preto dufam ze prave teraz Lucho ukaze svoje kvality. Na nas klub sa posledne 3 sezony vyvyjaju tlaky s kazdej strany, ci uz su vonkajsie (vysetrovania, danove uniky a pod.) alebo vnutorne (zranenia). Ak toto vsetko ustojime a hraci sa nedaju zlomit, budu pre mna majstri aj bez trofeje ;)
Hracom prajem vela psychickej sily a zranenym skore uzdravenie.
Visca

myzuFCB

1
2015-09-30 18:08:15

Pri stave v akom sa nachádza mužstvo je zazrak, že sme prvý v La Lige aj Lige majstrov. Nato koľko mame zranených hráčov zatiaľ tie výsledky sú dobre Verme, že to tak pôjde aj ďalej že sa už nikto nezraní a že ti čo aj zraneni sú sa dajú čo najskôr do poriadku

myzuFCB

2
2015-09-30 18:08:16

Pri stave v akom sa nachádza mužstvo je zazrak, že sme prvý v La Lige aj Lige majstrov. Nato koľko mame zranených hráčov zatiaľ tie výsledky sú dobre Verme, že to tak pôjde aj ďalej že sa už nikto nezraní a že ti čo aj zraneni sú sa dajú čo najskôr do poriadku

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.