Prekliatie Barcelony trvá. Včera sa na maródku medzi ostatných zranených hráčov dostal aj ďalší veľmi dôležitý hráč v tíme Luisa Enriqueho, Andrés Iniesta. V jeho prípade sa bude liečba pohybovať medzi 4-6 týždňami.

Zranenia nie sú nikdy vítané, no súčasná situácia v Barcelone je katastrofálna, priam až kritická. Zranenie Iniestu tieto slová len podčiarklo. Rodák z Fuentealbilli si natiahol zadný stehenný sval a už v tom momente vedel, odkiaľ fúka vietor. Z trávnika odišiel nahnevaný, keďže mu bolo jasné, že práve v tejto najmenej vhodnej chvíli si aj on pár týždňov od futbalu oddýchne.

"Začína to vyzerať ako nejaký vtip"

Frustráciu na tlačovke po zápase už nemohol skryť ani tréner Luis Enrique. Iniesta sa totiž pridal k veľkej skupine zranených hráčov ako Vermaelen, Bravo, Adriano, Messi či Rafinha. Najskôr by mal tento lazaret opustiť Vermaelen, neskôr Čiľan a potom brazílsky obranca, ktorý včera nehral z preventívnych dôvodov. Návrat Messiho je ohlásený na zhruba 21. novembra, Rafinha si v tejto sezóne zrejme nezahrá. A Iniesta? Ťažko povedať, ale vráti sa zrejme niekedy pred polovicou novembra.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Tom10

19
2015-09-30 15:08:11

teraz škoda rafinhu. to ma z tych zraneni najviac štve. teraz sa mohol ukazat a mohol sa z neho stat spolahlivy hrač kludne aj zakladu.

barca10

19
2015-09-30 15:50:40

Turan by sa teraz hodil ako soľ...

galibier

10
2015-09-30 16:19:32

tak co nam zostalo na Sevillu....zdrave a futbalu schopne...ak sa neda nikto viac do toho zapasu dokopy,tak hadam by sme mohli aj takto
Ter Stegen-Douglas(treba mu uz dat sancu,je zdravy a forma Alvesa..ved ste videli s Bayerom)-Pique(skripem zubami ale proste nemame tam koho dat)-Bartra-Alba Roberto-Busquets-Rakitic(to iste plati co v pripade Piqueho) Neymar-Suarez-Munir....situacia zacina byt kriticka...forma neforma musis na plac a hrat....vau,prosim nech sa uz nikto nezrani a niekto sa aj zazracne uzdravi,vydrzte to...Visca clapci...

mizap

4
2015-09-30 17:13:42

Ještě může hrát Enrique. --- No hlavně víme, jak to je. Když Barca přijde o nějaký body, tak aspoň na ně neplivejme. Díky všem za pochopení.

MRaper

0
2015-10-01 09:52:58

FIFA nas necha v tom vykoupat ale vecne to nebude tydle zraneni nas stmeli jeste vic ted hra jde stranou ale hlavne bojovnost a body.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.