To, na čo fanúšikovia od začiatku sezóny čakajú, je konečne tu a vy pri tom nesmiete chýbať na TV Tipsport! El Clásico už tento víkend! Prvý tradičný súboj sa odohrá na štadióne Santiago Bernabeu. Bude to súboj prvého s druhým, aj keď momentálne tabuľkové postavenie určite žiadneho fanúšika pred týmto duelom nezaujíma.

Domáci Real Madrid v poslednom ligovom dueli zaváhal vonku so Sevillou, ale po reprezentačnej pauze tím Rafaela Beniteza čaká súper s Barcelony. V tomto prípade sa nedá pozerať na posledné výsledky, pretože súboj tohto rangu nikdy nemá svojho favorita. Real už môže počítať so službami uzdraveného Balea a taktiež francúzskeho forwarda Karima Benzemu.

Barcelona pricestuje do hlavného mesta bez Messiho, ale tím Luisa Enriqueho v posledných týždňoch vyzerá, že sa zo straty svojho talizmanu otrepal a útočné duo Neymar, Suarez doplnené o mladého El Haddadiho si vedie výborne. El Clásico nemá svojho favorita. Posledné vzájomné súboje to potvrdzujú, keď v posledných piatich stretnutiach si víťazstvá rozdelili v pomere 3:2 pre Barcelonu.

Samozrejmosťou sú aj priame prenosy z Primera División a tento šláger, v podobe El Clásica, môžete sledovať na TV Tipsport!

Tipeŕ Winigo dáva viac šancí Barcelone a tip doplnil o strelenie gólu oboch strán, pri zaujímavom kurze 4,40. To je viac než pravdepodobné, keďže, ako uvádza vo svojej analýze, posledné bezgólové stretnutie sa odohralo pred devätnástimi duelmi.

Inak to vidí tipér matejicny1, ktorý vníma stratu Messiho ako kľúčovú, a preto dáva viac šancí domácemu Realu s tým, že padnú 2 góly a viac pri kurze 2,46.

Zaujímavý tiket natipoval aj tipér AdisBak, ktorý verí vo výhru Barcelony s tým, že každý tím dá gól s kurzom 4,00. Táto sólo stávka mu môže priniesť až 148€.

Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: facebook

patress112

-1
2015-11-21 10:35:43

Takže Messi nehrá ?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.