Gerard Deulofeu opustil FC Barcelonu v lete, keď odišiel z Katalánska do Evertonu. V Premier League sa zatiaľ talentovanému Španielovi darí a podľa jeho vlastných slov sa mu v Anglicku nesmierne páči. V rozhovore pre British media povedal, že o návrate do Barcelony neuvažuje.

Keď Deulofeu odchádzal, tak v rozhovoroch vravel, že jeho cieľom je vrátiť sa naspäť do katalánskej metropoly. Údajne chce len presvedčiť trénera a priaznivcov tímu o tom, že má nato, aby nosil dres Barcelony. Všetko však nasvedčuje tomu, že svoje plány zmenil.

Pri otázke na to, aké má ciele odpovedal diplomaticky. "Dúfam, že budem v Evertone ešte mnoho rokov. Keď som prišiel do tohto tímu poprvýkrát na hosťovanie, zamiloval som sa do neho a to je dôvod, prečo som sa sem vrátil. O návrate do Barcelony neuvažujem."

Deulofeu strávil uplynulú sezónu na hosťovaní v Seville, ale počas letného prestupového obdobia sa presunul na Britské ostrovy. Podpísal zmluvu až do roku 2018, Luis Enrique má však stále možnosť odkúpiť ho naspäť.

Zdroj: sport.es
Foto: archív

A.s.p.a.r

3
2015-11-27 15:04:56

keby sa vrátil tak by sa viacej uplatnil ako Numir Sandro

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.