Dani Alves poskytol pre Movistar+ rozhovor, v ktorom okrem iného komentoval výzvy Barcelony pre túto sezónu. Hovoril tiež o svojich plánoch pre budúcnosť.

Výzvy

"Máme pred sebou neobyčajný cieľ. Existencia výziev je to, čo ľuďmi hýbe. Máme za sebou skvelý rok a došli sme do takého bodu, kedy tento rok môže byť ešte lepší od toho minulého. Futbalista tou profesiou žije, žije preto, aby takéto momenty prichádzali a aby sa z toho mohol tešiť. Výzvy nás motivujú. V mužstve sa zmenili rôzne elementy a nové dobre zapadli. Cykly sa končia preto, aby sa začali nové."

Šatňa je posvätná

"Ak by sme zajtra prišli a povedali všetko, čo sa v šatni deje, bolo by to trochu neetické. Hovorí sa o mnohých veciach a sú to súkromné záležitosti. Nemôžete prísť a hovoriť o nich. Preto do šatne nemôže prísť každý, hoci niekedy sa to stáva."

Budúcnosť Alvesa

"Futbal nehrám pre peniaze, ale z lásky. Keď sa futbalu vzdám, pokúsim sa o tento svet nezaujímať, pretože čoraz viac sa zdá byť prostitútkou, stáva sa čoraz ťažším a o futbale sa hovorí zakaždým menej."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

tominno9

5
2016-03-11 16:39:34

možno ho hrá s láskou, ale aj kvoli láske k peniazom, odkedy vydieral Barcu pred 1,5 rokom pri predlžovaní kontraktu tak sa vyfarbil do svojho pravého ja, aj so svojou exmanželkou-agnetkou

Mates19

7
2016-03-11 17:32:16

Vydieral? :D :D :D :D :D čo prosímmm??? Ty si chalan v prvom rade zváž že nebude hrať futbal donekonečna má svoj majetok o ktorý sa treba starat a tiež má náklady vy si všetci myslíte že futbalista z platu čo dostáva vydrží neviem dokedy lenže majú majetok a istý štandart a určite nebudú chcieť klesať všetci vieme že futbal je biznis ale hovoriť že Dani vydieral je dobré prestrelenie určite dostával lepšie ponuky z iných mužstiev ale čo budem :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.