Kým Rafinha sa momentálne pripravuje v Brazílii na olympijské hry, jeho otec Mazinho sa nevzdáva nádeje, že jedného dňa znova uvidí svojich synov hrať spolu v Barcelone.

"Dúfam, že jedného dňa sa Thiago vráti do Barcelony," povedal pre Radio Barcelona. "Je to hráč s DNA Barcy a človek nikdy nevie. Futbalový svet prináša mnoho zvratov. Dvere sú vždy otvorené všetkému a kto vie, či ich raz neuvídme hrať opäť spolu. Nie je tu žiadny hnev, naopak, Barcelone sme vďační."

TIP | Veľký rozhovor s Rafinhom
TIP | Thiago nevylúčil svoj návrat na Camp Nou, vravel aj o Zlatej lopte

Thiago sa však aj napriek odchodu Pepa Guardiolu cíti v Bayerne Mníchov pohodlne. "Je hráčom Bayernu a je spokojný, že sa nachádza v klube, v ktorom sa mu darí. Predĺžil svoju zmluvu a je tam veľmi šťastný."

Rafinha mal na druhej strane v uplynulej sezóne veľkú smolu. Hneď na začiatku si pretrhol krížny väz v kolene a pauzoval až do marca, neskôr ho svalové problémy pripravili aj o Copa America. Mazinho to ale neberie tragicky. "Rafinha je dobrý, pracovitý a šťastný. Má menší svalový problém, ale už je to takmer preč. Zranenie ho síce pripravilo o Copa America, no takéto veci sa vo futbale stávajú. Nikto by nechcel byť v takej situácii, avšak stalo sa to. Bol tiež takmer sedem mesiacov mimo pre zranenie kolena. Sú to veci, ktoré vás rozčúlia, ale sú súčasťou vašej práce a treba byť na ne pripravený. Teraz je všetko minulosťou, musíte sa tešiť a pokračovať v práci," myslí si.

zdroj: sport-english.com

foto: footballcrown.tumblr.com

Macko7

11
2016-07-22 15:05:45

Nepodpis zmluvu! Ked zmluva konci a prid do Barcy.

tominno9

5
2016-07-22 19:26:18

a kde bude hrať pri súčasnej barcelonskej zálohe? :

blauigrana

24
2016-07-22 15:48:17

Thiago bol top talent ktorého Barca nemala nechať odísť

Rudla333

4
2016-07-22 17:34:05

Thiago byl naše největší chyba za dlouhé roky
Plus Bojan, ale tam to bylo komplikovanější.

Druginat0r

2
2016-07-22 23:51:14

Odišiel kvôli tomu že nehral, načo by prišiel naspäť keď máme milión hráčov na jeho pozícií?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.