Po posledných debatách na tému brankárov FC Barcelona sa zdalo, že o tom, kto bude jednotkou v bránke Blaugranas rozhodne včerajší zápas proti Liverpoolu. Španielska tlač sa však mýlila - otázka stále zostáva nezodpovedaná.

Luis Enrique na prvý polčas medzi tri žrde poslal Ter Stegena, ktorého po prestávke nahradil Claudio Bravo. Žiaden z brankárov sa nezaskvel, hoci štatistiky hovoria v neprospech Čiľana, ktorý inkasoval tri góly. Ter Stegen na druhej strane inkasoval len raz a so zakončením Maného nemohol robiť nič.

TIP | Ter Stegen sa pripravuje na dlhú sezónu
TIP | Iniesta: Bravo a Ter Stegen súperia tak ako vždy

Bravo takisto nemal nárok, keď po prestávke si vlastný gól strelil Mascherano. Viac sa mohol ukázať pri ďalšom inkasovanom góle - v súboji jeden na jedného s útočiacim hráčom ho však ťažko z niečoho obviniť. Na koniec bol Grujičom prelobovaný, čím takisto nemal veľké šance na úspešný zákrok.

Zápas však celému tímu úplne nevyšiel. Defenzíva mala deň otvorených dverí a brankári toho veľa urobiť nemohli. Teraz je na trénerovi, ktorého brankára nasadí na prvý ostrý zápas sezóny. Už o týždeň sa odohrá prvý zápas o Superpohár Španielska proti Seville.

Lucho má o čom premýšľať

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

galibier

-3
2016-08-07 10:59:51

ako sa tak pozeram na vykony stoperov v tychto troch pripravnych zapasoch(Umtitiho som hrat pochopitelne nevidel) este by som s tym predajom Vermalena asi predsa len pockal...alebo druha varianta teda kupit toho Marlona zakial je za taky peniaz ako je.(lebo ak to nepojde co moze Lucho spravit..zasa odohrat dalsiu sezonu s Mascheranom na stoperskom poste?)

Rossel

7
2016-08-07 11:05:31

ak by si čítal predošlé články, zistil by si že Barca ma predkupné právo na Marlona a to vo výške 5 mil..toto právo platí do konca sezóny a nezáleží na to, či hráčovi aj 100 násobne porastie hodnota...odkúpiť ho budeme môcť stále za 5 miliónov :)

homoklada

5
2016-08-07 11:22:44

Osobne si myslím že kvalitou sú na tom rovnako a zohľadňovať sa bude vek čiže ter stegen jednotka a bravovi zostane asi len CdR (čo je na tak kvalitného brankára malo ale tak čo už...). Bravovi tiež určite nepomohli ani tie lacné góly na cope a predsa treba myslieť aj na budúcnosť

RealStincker

0
2016-08-07 12:54:22

Čo je na tom tažke? Bravo predať, Stegen jednotka, a kupiť Alvesa :)

PAGO

-5
2016-08-07 13:17:46

Neviem preco tu stale spominate vek brankarov ked poviem priklad ze Bravo moze chytat aj do 40 rokov a na velmy dobrej forme . Vek u brankarov neni tak rozhodujuci jak u hracov . Ter Stegena predat za urcitu sumu a treba dokupit 4 utocnika

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.