Barcelona sa v lete pokúsi získať Ousmana Dembélého z Borussie Dortmund, aj keď si je vedomá, že jeho kúpa bude vyžadovať viac finančných prostriedkov ako pred rokom.

Robert Fernández sa znažil uloviť Dembélého ešte v sezóne 2015/16, kedy hral za Rennes. Hráč ale dal prednosť prestupu do Borussie Dortmund. Nemci vtedy zaplatili francúzskemu celku 15 miliónov eur, no teraz za neho požadujú podstatne vyššiu sumu ako za najdrahšie predaného futbalistu v histórii klubu Henrikha Mkhitaryana, ktorý v roku 2016 odišiel do Manchestru United za 42 miliónov eur. Barcelona vie, že kúpa 20-ročného útočníka bude veľmi ťažká, najmä preto, že prioritou Ernesta Valverdeho sú pravý obranca a záložník.

TIP | Dembeleho sľub môže byť zrealizovaný

V katalánskom hlavnom meste každopádne veria, že hráč bude trvať na zmene pôsobiska a všetko sa tak zjednoduší. Jedným z faktorov, ktoré to môžu ovplyvniť, je fakt, že z pozície kouča bol prepustený Thomas Tuchel. Bol to práve on, kto si vyžiadal príchod Dembélého. "Som sklamaný, pretože Tuchel je trénerom, ktorý mi dôveroval. Vždy bol na mojej strane a naučil ma naozaj veľa. Zažil som s ním skvelé okamihy. Neviem však, čo sa udialo vo vzťahu s vedením, nepočul som nič konkrétne," vyjadril svoju nespokojnosť Francúz.

zdroj: fcbarca.com

foto: derwesten.de

Messiking

20
2017-06-09 08:08:13

sem s nim

naqiria

13
2017-06-09 08:56:04

super hrac, velky talent. len co s nim ak ho tu privedieme. dostatok hracieho casu asi mat nebude

Radinko11

0
2017-06-09 16:14:59

Bolo by super keby príde ale v podstate načo ?
veď by pravidelne nehrával a je moc veľký talent na to aby sa zakopal..radšej nech ostane v BVB pretože je to klub ktorý mladý hráč na rozvoj potrebuje + hrá LM takže skúseností s "naj futbalom bude mať veľa" nech ostane tam.. len škoda že by tu nemal kde hrať :/

abstinent

0
2017-06-09 20:09:29

naco nam bude kridelnik? v BVB bude dostavat urcite viac skusenosti ako u nas

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.