Reprezentačná prestávka priniesla Ernestovi Valverdemu problémy. Tréner Barcelony musí vyriešiť niekoľko nejasností, ktoré mu bránia vo vytvorení nominácie na sobotňajší zápas so Sevillou.

Počnúc brankárom, Marc-André ter Stegen mal problémy s kolenom a za svoje Nemecko kvôli tomu nenastúpil proti Brazílii. Podstúpi zdravotné testy a jeho situácia bude vyhodnotená. Jasper Cillesen je pripravený zaňho v prípade potreby zaskočiť, za svoje Holandsko odohral dobrý zápas proti Portugalsku.

Čo sa týka obrany, Gerard Piqué mal takisto problémy s kolenom a v zápase proti Argentíne bol stiahnutý na lavičku. Jordi Alba v tomto zápase odohral 79 minút. Na rovnakej pozícii ako Alba hrá aj Lucas Digne, ktorý však do duelu proti Rusku nezasiahol a to kvôli problémom so svalom.

Sergio Busquets so Španielskom necestoval, pretože v zápase proti Chelsea utrpel zranenie kostičky v nohe a zatiaľ nie je jasné, či bude proti Seville pripravený hrať. Andrés Iniesta je ďalším hráčom, o ktorého musí byť vynikajúco postarané, keďže zápas Ligy Majstrov proti Chelsea ho donútil, aby liečebný proces so svojim nedávnym problémom s hamstringom urýchlil, aby do zápasu nastúpil. V zápase proti Argentíne bol stiahnutý v 56. minúte.

Messi

Nikto nečakal, že práve Leo Messi by mohol mať počas reprezentačnej pauzy problémy, avšak nenastúpil ani proti Taliansku, ani proti Španielsku, a to kvôli problému so stehenným svalom. Argentína zrejme nebude veľmi nadšená, ak Messi po tom, ako za reprezentáciu nenastúpil, bude cez víkend proti Seville pripravený hrať.

Situácia je však priaznivá v prípade Rakticá a Suáreza. Obidvaja odohrali prípravné stretnutia za svoje krajiny a nemajú žiadne zdravotné problémy. Na druhej strane ale obaja nalietali mnoho kilometrov. Rakitić bol v Miami a v Dallase, Suárez naopak v Číne.

zdroj: sport.es
foto: sport.es sportsnet.ca

Tattomajster

24
2018-03-29 08:21:13

Ten repre syndróm je už normálne na zasmiatie. Ja si nepamätám kedy sa odtiaľ vrátili všetci hráči fit.

Dúfam ze to boli len také akože ľahké zranenia a zbytocne keby nastúpili do zápasu v ktorom o nič nejde tak by sa to len zhoršilo.

jokerito

4
2018-03-29 09:52:59

no ale vzhľadom k tomu, že nehral ani jeden zápas to s tou repre pauzou nič nemá tentoraz. Piqueho koleno tiež trápilo už predtým, neviem tiež načo hral v základe prípravné... Ter Stegen je smola, ešte že máme Cillesena pri najhoršom...

BarcaPB

8
2018-03-29 10:20:32

Treba si uvedomiť že sú to prípravné zápasy , že nemôže riskovať zranenie pre la ligu ci ligu majstrov pre ktoré drú celý rok ! ;-)

Radovan

7
2018-03-29 11:09:33

Cillesen zaskoci jak nic, je furt spolahlivy...a ak nebude hrat messi tak to sice bude komplikacia ale mali by sme to zvladnut..verma namiesto piqueho...len to
Lb ktovie ako bude

jokerito

3
2018-03-29 12:48:24

Ale ved Alba je zdravy nie? Z clanku som pochopil iba ze Digne je zraneny na tej pozicii a ALba odohral skoro cely zapas..

Radovan

1
2018-03-29 13:11:40

Mas pravdu, zle som to pochopil..neviem naco tam teda bol alba spominany..tak vlastne ziadny vacsi problem nemame

Jhonys

3
2018-03-30 10:44:04

Argentína zrejme nebude veľmi nadšená, ak Messi po tom, ako za reprezentáciu nenastúpil, bude cez víkend proti Seville pripravený hrať. -- tohle je úplně irelevantní. Je naprosto jedno, jestli v Argentině budou nasra*í nebo ne, ti jsou teď v takových problémech, že si nemůžou dovolit ještě k tomu všemu nějaký incident s Messim - s jejich klíčovým hráčem. Nemají vůči němu žádné páky, takže na Argentinu se Ernesto opravdu ohlížet nemusí.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.