Španielska tlač v poslednom čase informuje, že nad budúcnosťou Malcoma v Barcelone visí otáznik. Na tieto špekulácie reagoval agent hráča a správy médií poprel.

Brazílčanovi sa na Camp Nou nedarí presvedčiť trénera Ernesta Valverdeho a na trávniku sa objavuje len veľmi zriedkavo. Ide pritom o prekvapujúci stav ak vezmeme do úvahy, že Barcelona hráča získala na poslednú chvíľu, keď ho vyfúkla talianskemu AS Rím za 41 miliónov eur, čo rozhodne nie je málo.

Madridský denník Marca píše, že Barcelona hráča hodlá predať len za sumu okolo 70 miliónov eur, pretože chce zarobiť poriadne peniaze. Je však veľmi ťažké predstaviť si, aby niekto hráča, ktorý v Barcelone vysedáva na lavičke, kúpil za tieto peniaze. Malcom sa podľa všetkého z metropoly Katalánska nikam nepohne, no nebude ani hrávať.

Talianska tlač píše, že veľký záujem o Malcoma má Inter, ktorý mal záujem o prestup Brazílčana už v zimnom prestupovom období. Taliani v každom prípade rokovali o hosťovaní, čo však Barcelona odmietla. Správy médií však zmietol zo stola agent hráča Leónardo Cornacini, ktorý v rozhovore pre Calciomercato.it uviedol: "Inter veľmi rešpektujeme, podobne ako riaditeľa, ktorý tam pracuje, spájajú nás s ním veľmi dobré vzťahy. V tomto momente však neprebehol žiaden kontakt. Malcom je zaujímavým cieľom pre každý európsky klub, ale má dlhodobo platný kontrakt s Barcelonou a proces jeho adaptácie prebieha dobre. Sme presvedčení, že v budúcej sezóne sa mu bude dariť oveľa lepšie," vyhlásil.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

forcacadca

2
2019-03-28 07:51:39

A čo článok 13?

emiliano

1
2019-03-28 16:46:18

Bude sa mu dariť len vtedy, keď nosáča vykopnú. Posledne sme hrali s jedným útočníkom, Leo podhrot a 4 záložníci. Kde je miesto pre Malcoma, keď už nie je ani pre Coutinha?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.