Britský denník Daily Mirror vo svojom aktuálnom vydaní uvádza, že Manchester United sa medzičasom pripravil o príležitosť získať stredného obrancu Matthijsa De Ligta. Príčina? Otec kapitána Ajaxu Amsterdam je podľa funkcionárov údajne príliš tučný. Čítate dobre!

Pokiaľ chceme pochopiť celú situáciu, musíme sa preniesť do minuloročného leta, pričom jej protagonistom je holandský skaut Marcel Bout. Ten na Old Trafford zavítal spoločne s Van Gaalom, aby u Červených diablov ostal i po tom, čo jeho krajan na pozícii manažéra skončil. 

Bout vraj sledoval De Ligta mimoriadne pozorne a funkcionárom United odporučil jeho kúpu, avšak napokon o tom, že sa tak nestalo, rozhodol jeden navonok nepatrný detail. Klub od dnešného kapitána Ajaxu odradila skutočnosť, že jeho otec má nadváhu, a tak podľa nich vznikol predpoklad na to, že mladík bude pokračovať v jeho šľapajach a potenciálne by mohol pribrať aj on sám. 

Dnes je Matthijs mimoriadne žiadaným artiklom na prestupovom trhu a Barca by za neho mohla zaplatiť poľahky osemdesiat miliónov eur

Zdroj: sport
Foto: sport

Marian

22
2019-05-12 07:43:44

To je pravga, keď bude mať Matthijs 50 rokov, tiež bude asi obézny ako jeho tata. :-)

tominno9

11
2019-05-12 07:58:44

Udajne... klebeta ako hrom!

Ladislav

11
2019-05-12 10:23:31

V United by ho stejně akorát zabily, proč chodit do druhořadého klubu v PL, když můžeš do Barcy, nebo City.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.