Brankár Ajaxu André Onana reagoval pozitívne na myšlienku návratu na Camp Nou. Kamerunčan sa k La Massi pripojil v roku 2010 a o 5 rokov neskôr prestúpil do holandského tímu. Teraz by možnosť návratu neodmietol.

"Ak by ma Barcelona opätovne chcela mať vo svojom kádri, odišiel by som tam s veľkým potešením. Neviem, čo sa stane na budúci rok. Neviem, či zostanem v Ajaxe alebo odídem. V istom momente sa to vyjasní," uviedol odchovanec La Masie.

"Môj návrat do Barcelony? Nikdy neviete. Som vďačný všetkým trénerom, s ktorými som v tom klube pracoval. Barcelona bola vždy mojim klubom, dala mi všetko. Bola to pre mňa droga, vďaka ktorej som mohol odísť do Európy. Som za to veľmi vďačný," pokračoval.

"V Ajaxe sa teraz cítim dobre, učím sa každý deň. V budúcnosti sa chcem stať najlepším brankárom na svete, je to môj sen. Hovorí sa, že snívať nie je nikdy zakázané..." uzavrel.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Reekwon

31
2019-10-02 11:18:44

V jeho věku je asi blbost chodit zpět do Barcelony, protože přes Marca se nedostane. A až ter Stegen skončí a pokud tu zůstane celou kariéru, už budeme hledat mladší náhradu, než je Onana.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.