FC Barcelona vo včerajšom zápase 12. kola Primera Division prehrala na pôde Levante 3:1, no o post lídra priebežného poradia zatiaľ neprišla. Pomohli jej zakopnutia oboch madridských klubov.

Po prehre Blaugranas v Ciutat de Valencia culés očakávali výsledky nasledujúcich stretnutí hracieho dňa. V prvom o 18:30 nastúpilo Atlético Madrid na pôde Seville. Šláger kola sa napokon skončil deľbou bodov po remíze 1:1 a Atlético Madrid ako aj Sevilla nazbierali v doterajšom zápolení La Ligy zhodne po 21 bodov. Vďaka skóre sa Los Colchoneros nachádzajú na 3. mieste, Sevilla o stupienok nižšie.

O 21:00 vyzval Real Madrid na domácej pôde Betis Sevilla. Tento zápas mal na papieri jednoznačného favorita, no stretnutie sa nakoniec skončilo bez gólov. Aj Los Blancos neboli schopní svojho súpera poraziť a tak si to tabuľky pripísali len jeden bod. Rovnako ako Barcelona majú dovedna 22 bodov a sú na druhom mieste o skóre za Blaugranas.

Čaká sa ešte za výsledkom zápasu Granada - Real Sociedad, teda priebežne 5. a 6. tímu La Ligy. Nováčik z Granady sa v prípade víťazstva môže vyšvihnúť opäť na špicu tabuľky. V súčasnosti platí, že prvú šesticu najlepších od seba delia len 4 body. Boj o titul je tak stále mimoriadne napínavý.

zdroj: forcabarca.sk
foto: facebook

FCBkraken

26
2019-11-03 09:13:38

ten trkvas takticky ma viac stastia jak rozumu ze madridy hraju na prd,,ani nevie ako vyhral la ligu minulu sezonu keby atletico a real hrali tak ako maju tak by sme skoncili 3 a tuto sezonu takisto ..LM im ukaze kam patria

kluc

4
2019-11-03 09:31:53

Včera to Atletico len tak tak...keby mám podané tak vyhrajú

adriano

9
2019-11-03 10:15:01

Všetko len nasvedčuje tomu že veľké mužstva herne upadli.Uz to není taká dominancia ani v lige ani lm.

2sjr

14
2019-11-03 11:14:49

Veľké mužstvá sú viac čitateľné . Každý ich má napozeraných a prekvapiť tam vedia len nový hráči. Rovnako by mohli Madridisti tvrdiť že Barca im pomohla. U nás to nieje žiaden pohyb a ak máme loptu namiesto útočenia ju podržíme malou domou a počkáme kým sa súper vráti a sformuje pred bránou. Ak má loptu napr. Roberto nejde s ňou dopredu ani dopredu nenahráva , vždy ju pošle dozadu teda Roberta netreba dostupovať len sledovať či nabieha po strane bez lopty. Možno by im takto prehraté zápasy mali púšťať donekonečna no oni si povedia musíme rýchlo zabudnúť a ísť ďaleko, takže zabudnú a v ďalšom zápase spravia to isté.

Toky

6
2019-11-03 11:59:13

Len či to nieje tým, že Roberto to robí takto kvôli tomu že má jednoducho také pokyny a takto je to nacvičované.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.