Maxi Gómez bol dnes hrdinom zápasu Valencie s Barcelonou. Los Che porazili Kataláncov bez väčších problémov 2:0. Útočník strelil druhý gól zápasu a na tom prvom góle mal kľúčový podiel. Uruguajčan mal z výhry veľkú radosť.

Góly

"Som veľmi spokojný, že som pomohol mužstvu. Vďaka bohu sme vyhrali. Dúfam, že aj ten prvý gól bude napísaný na mňa."

Analýza zápasu

"Po dvoch slabých zápasoch sme si toto víťazstvo zaslúžili. Toto mužstvo dokáže bojovať. Vždy som ho obdivoval. Máme víťazného ducha. S výhrou som veľmi spokojný, zvlášť ak sme porazili mužstvo s najlepším brankárom na svete a že som mohol napraviť môj nepremenený pokutový kop."

Kľúčové aspekty zápasu

"Celades nám povedal, že musíme byť pokojní. Z pohľadu defenzívy sme zahrali veľmi dobre."

Vylepšenie imidžu

"Ideme krok po kroku a zápas po zápase. Dúfam, že v tejto dobrej sérii na Mestalle budeme pokračovať. Nepozeráme sa do tabuľky, našim cieľom je vždy víťazstvo."

Striedanie

"Pred tým ako som strelil druhý gól, poprosil som o striedanie, pretože som zacítil bolesť v lýtku. Vydržal som však ešte jednu akciu a strelil som gól. Fanúšikovia mi pripravili veľké ovácie."

zdroj: as.com
foto: facebook

Revive

3
2020-01-25 18:54:30

Ak chce naše vedenie niekoho kúpiť na hrot už teraz tak by mali siahnuť tuto po Gomézovi, klinický pred bránou, silový typ hrotaka, proste klasický target man a nie toho Rodriga, ktorého som dnes videl iba na zozname lavičky Valencie.

rendydutson

2
2020-01-25 19:05:11

Haaland ? Ak som sa spravne docital, nechal si dat do zmluvy s BVB vykupku len 50 mega... za tu cenu... len ob je zvyknuty na iby herny styl ako Barca, neviem ci vy sa mu tu darilo, ale bol by som rad.

LaBrie

13
2020-01-25 19:41:39

Este vacsi simulant ako Suarez. Vidalho vobrc netrafil nohou a ten sa zvalil ako keby ho zostrelili protilietadlovym kanonom.....hnus taketo simulacie a to neurobil dnes iba raz.....

JURITO

9
2020-01-25 20:47:58

Kym sa to nebude riesit ako v hokeji,ze hraci budu dostavat dodatocny distanc za simulovanue,tak to bude len horsie. Uplny hnus a kvoli tomu som prestal pozerat futbalove zapasy (okrem fbc). Z futbalu sa stalo divadlo s placucimi muzmi co maju 80 kilo,huste reci na protihracov a drsne xichty a potom k nemu dojde hrac a hrudou donho tukne a odleti typek do mongolska a jeho krik a plac je pocut z mikrofonov dakde v miestnom radiu

Nitram

16
2020-01-25 20:07:11

Valencia z formy, Real ju v superpohári vyfackal a dnes nás s prehľadom porazia, je mi z toho zle...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.