Predĺženie zmluvy s Marc-André ter Stegenom je pre Barcelonou absolútnou prioritou. Stále však nie je jasné, kedy zainteresované strany dospejú k dohode. Záležitosť totižto nemusí byť taká jasná ako to klub či médiá prezentujú.

Ter Stegen sa dnes vrátil z niekoľkodňovej dovolenky na Ibize a teraz sa bude pripravovať na rozhodujúcu fázu Ligy Majstrov. Na letisku ho po prílete čakali novinári, ktorí sa ho pýtali na pokrok v rokovania o predĺžení zmluvy. Nemec sa len pousmial a stroho odvetil: "Uvidíme..."

Brankárovi končí súčasná zmluva 30. júna 2022. Ter Stegen je bezpochyby kľúčovým hráčom FC Barcelona a nikto si nevie ani len predstaviť, aby opustil klub. Rokovania vo veci novej zmluvy sa začali už pred niekoľkými mesiacmi, no boli prerušené z dôvodu pandémie koronavírusu.

Španielske média pritom pred dvoma dňami informovali, že Ter Stegen má veľmi blízko k podpisu nového kontraktu. Nemec mal súhlasiť s tým, že v prvej sezóne dostane nižší plat, ktorý sa ale postupom rokov bude zvyšovať. Všetko preto, aby pomohol Barcelone dostať sa z finančných problémov. Dnešná tajomná odpoveď brankára však môže naznačovať, že dosiahnuť dohodu nebude tak jednoduché.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2020-07-27 19:46:32
Predajte aj Marca a kúpte Cecha alebo Bartheza