Madridský denník AS informuje, že Ousmane Dembélé je veľmi blízko k prestupu do Manchestru United. V takomto prípade by mohol Memphis Depay prísť na Camp Nou.

Madridský denník tvrdí, že Barcelona by mala akceptovať ponuku na úrovni 50-60 miliónov eur. Manchester už veľmi dlho hľadá hráča, ktorý by dokázal urobiť rozdiel v útoku, ale nepodarilo sa mu kúpiť Jadona Sancha. Barcelona zas potrebuje zarobiť peniaze na príchod hrotového útočníka, ktorý Koemanovi chýba po odchode Luisa Suareza. Hlavným kandidátom na prestup je Memphis Depay, za ktorého Lyon očakáva 25-30 miliónov eur. AS zároveň uvádza, že Dembélé Barcelone nebude chýbať, keďže do klubu prišiel Francisco Trincão a na ľavej strane hrá Ansu Fati.

Ďalším dôvodom odchodu Dembélé je snaha Barcelony znížiť výdavky na mzdy v kádri prvého tímu. Dembélé pritom zarábal veľmi veľa a patril medzi hráčov s najvyšším príjmom v klube. Okrem toho je neustále zranený. Manchester United má o Francúza záujem už nejaký ten čas. Odchod Dembélého do United potvrdil aj novinár Francesc Aguilar, no ten tvrdí, že Červení diabli za Francúza zaplatia 75 miliónov eur.

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

15 komentáre
2020-09-29 19:36:26
Myslím si, že Dembele nám chýbať nebude, ale radšej by mohol odísť Griezman.
tunno Premium
2020-09-29 19:43:52
Nalim bud silny. Rana na solar ako by povedal Jhonys.