Luis Suarez poskytol rozhovor pred blížiacim sa zápasom Barcelony s Atléticom Madrid, v drese ktorého po odchode z Camp Nou pôsobí.

V Barcelone sa o tebe veľa hovorí, pretože mužstvu chýbajú góly. Máš dojem, že im chýbaš?

"Nie, bola naplánovaná taktika alebo nech to nazveme ako chceme. Každý si môže vyvodiť vlastný záver. Musím žiť súčasnosťou v Atléticu, ale cítim sa zle, že mojim priateľom niečo chýba. Ale je to séria a keď sa začnú triafať do siete, vrece s gólmi sa roztrhne."

Messimu oproti minulým sezónam trvalo veľmi dlho, kým sa strelecky presadil z hry. K tomu sa takmer ani neusmieva. Čo sa s ním deje?

"Rozprávame sa, ale predovšetkým o našom živote. Nedávno jedno z mojich detí malo narodeniny, neskôr aj jeden z jeho synov. Rozprávame sa o živote, o pandémii, o všetkom, ale len málo o futbale, o nepremenených šanciach či taktike... Viac nám záleží na tom, čo sa deje s našimi rodinami, než to, čo sa deje vo futbale."

Si šťastný v Atléticu? Cítiš však, že si ťa po tom všetkom, čo si dosiahol v Barcelone, nevážili?

"Nie, bol som veľmi smutný a ranený z toho, akým spôsobom som odišiel. Ako som už povedal - tam, kde sa zatvoria dvere, otvorí sa ďalších päť, kde ocenia vašu prácu, profesionalitu a kariéru. Som na seba hrdý. Ak ma niekde nechcú, budú ma chcieť niekedy inde. Našiel som šťastie a užívam si túto chvíľu."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-11-15 20:42:45
Keby ho tak vymenili za Griezmanna. Aj tak by boli 110 mil. € v pluse za nič. Ale oni by to nespravili a Koeman je tiež baran.
2020-11-15 21:28:56
Ano, zasloužil si skončit s plnými tribunami, ale furt skončit. Nechápu tahle zahořklost, kdy ten hráč už na to nemá a je potřeba novej impuls, jak pro něj, tak pro klub. Jak dlouho budeme poslouchat, že si ho dovolili prodat a oznámit mu, že končí? Nejdřív Alves, teď Suarez. Je to legenda, chápu to a Barca je mu vděčná, ale klub chce novej projekt a hráč bude remcat, že si dovolila ho prodat. Proč jinde hráči to vezmou a jdou dal a tady se dělá takové haló z běžné věci.