Lionel Messi v nedávnom rozhovore priznal, že počas svojej aktívnej futbalovej kariéry by si rád zahral aj v americkej MLS. Mnohé informácie médií pritom nasvedčujú tomu, že najlepší hráč sveta sa postupne pripravuje na odchod do USA.

Novinári už pred mnohými mesiacmi priniesli informáciu o tom, že David Beckham ako majiteľ klubu Inter Miami, ktorý pôsobí v americkej MLS, má záujem o podpísanie ako Lea Messiho, tak aj Luisa Suareza. Messi pred pár dňami v rozhovore pre La Sexta navyše vyhlásil: "Vždy som chcel bývať v USA, zahrať si v tamojšej lige. Neviem, či sa to stane, nebude to teraz."

Novinári následne informovali, že kapitán Barcelony zostane na Camp Nou do roku 2022 alebo 2023 a následne prestúpi do Interu Miami spoločne s Luisom Suarezom. A katalánske rádio Cadena SER neskôr prinieslo informáciu, že Lionel Messi v Miami má kde bývať, nakoľko v meste vlastní luxusný apartmán v Porsche Design Tower, ktorý bol dokončený v roku 2017. Apartmán má rozlohu vyše 500 metrov štvorcových.

Najunikátnejšou vlastnosťou 60-poschodového mrakodrapu je jeho patentovaný revolučný systém výťahov: 'Dezervator' dokáže dopraviť do svojich apartmánov ako jeho majiteľov, tak aj ich autá. Každý apartmán sa môže pochváliť nebeskou garážou, ktorá je oddelená od obytnej časti, ale len presklenou stenou. Rezidenti si okrem toho môžu vychutnávať úžasné pohľady zo svojich apartmánov vďaka valcovitému tvaru budovy a oknám od podlahy až po strop. V nadštandardnému vybaveniu patrí aj súkromný bazén a vonkajšia kuchyňa.

zdroj: as.com dailymail.com youtube.com
foto: youtube.com

Diskusia

6 komentáre
2021-01-01 11:13:01
neobmedzený rozpočet = neobmedzené možností :)
2021-01-01 11:23:50
Len ci bude chciet zapracovat aj na svojej anglictine, co som kedysi zachytil tak jemu moc nejde .. ale to je asi detail
Kazdopadne ak sa rozhodne odist tak budem za, odohral si svoje, treba nanho spominat ako na legendu v pozitivnom :)