Didier Deschamps nesmierne vyzdvihol Antoine Griezmanna, ktorý podľa neho patrí medzi najlepších futbalistov histórie. Hráč Barcelony zohráva v reprezentácii veľmi dôležitú úlohu.

"Griezmann má veľký vplyv na hru, je skvelý profesionál a podarilo sa mu predchádzať zraneniam, ktoré by mohol utrpieť. Možno že už nemá 20 rokov, ale veľmi sa o seba stará. Štatistiky hovoria samé za seba."

"Je vidieť veľký vplyv Antoineho na mužstvo vďaka jeho gólom a asistenciám. Ak k tomu pridáme jeho schopnosť zmeniť hru, prácu v obrane, kedy to je potrebné a nemáme loptu, patrí k najlepším hráčom v histórii v Európe aj na svete."

"Z pohľadu techniky patrí medzi našich lídrov. Mení hru prostredníctvom spôsobu, akým sa pohybuje a kontrole, ale má nad loptou. Hrá ofenzíve, je kreatívny a dokáže myslieť inak."

"Nezbavím ho možnosti návratu do obrany. Robil to v Atléticu, robí to v Barcelone. Je to pre neho niečo úplne prirodzené a dáva nám to dôležitú rovnováhu."

zdroj: marca.com sport.es
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2021-06-19 08:20:09
"Tréner Francúzska: Griezmann je jedným z najlepších futbalistov v histórii" vsadím se, že tohle si myslí i Giroudovi nebo Podgbovi atd. Běžné řeči, když trenéři hovoří o svých hráčích. Když si vzpomenu, když Pepek říkal, že Foden je největší talent, kterého kdy trénoval...
2021-06-19 08:28:50
Tak určitéééééééé...